Öne Çıkanlar fındık bahçesi tso giricimci kursu
banner798

Havza ve Küçükçekmece kahvaltıda buluştu

Bir dizi ziyaret ve programa katılmak için İstanbul'a giden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Belediyesi ile kardeş belediye olan Küçükçekmece Belediyesi tarafından belediye binasında organize edilen kahvaltıya katıldı. DÜzenlenen kahvaltı programına Havza Dernekler Federasyonu (HADEF), İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'in yanı sıra Havza ve Küçülçekmece Belediyesi'nin meclis üyeleri katıldı.

Kahvaltında konuşan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Küçükçekmece'de çok sayıda Havzalı hemşerilerinin yaşadığını belirterek, "Burada 10 bin Havzalı kardeşimiz var. Küçükçekmece ilçemiz Havzalıların yoğunluklu olarak yaşadığı Bets10 bir yer. Ben Belediye Başkanımız Temel Karandeniz'e ve ayrıca iki belediyenin kardeşliğinde emeği geçen HADEF ve İSDEF başkanlarımıza teşekkür eriyorum" dedi.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise Havza Belediye Başkanı İkiz'in ve ekibinin ziyaretinden ötürü memnuniyetlerini dile getirerek, "Küçükçekmece'de çok sayıda Samsunlu var. Bu Biz sayıya değil insana değe veriyoruz. Samsun'un önemli ilçelerinden bir olan Havza Belediyesi kardeş belediye olmak bizleri mutlu etti" diye konuştu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.