Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner797

İlkadım'a yeni proje
banner852

 Bu kapsamda İlkadım İlçesi Çiftlik ve Gazi mekanik katlı otopark projeleri inşaatları sürüyor. Bölgeye nefes aldıracak iki projenin inşaat çalışmalarını inceleyen Başkan Demir, "Üst kısmında meydan, çocuk oyun alanı, dükkan ve kafe gibi alanların yer alacağı son teknoloji ile yapılan otoparklar şehrimize nefes aldıracak" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından kent içi trafiğini rahatlatmak ve otopark kapasitesini yükseltmek amacıyla İlkadım ilçesinde Çiftlik ve Gazi mekanik katkı otopark inşaatları devam ediyor. 19 Mayıs Mahallesi'nde 104, Rasathane Mahallesi’nde ise 169 araç kapasiteli olarak yapılacak 4 katlı mekanik otoparkların inşaatlarında kazı çalışması, kazık imalatları ile donatı hazırlıkları gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediyesi, yeni mekanik katlı otoparklarla park sorununa neşter vururken üst kısımına yapacağı meydanlarla da vatandaşlara yeni yaşam alanları kazandırıyor.

‘İNŞAATLARI HIZLA TAMAMLANACAK’

Yapımı devam eden Gazi ve Çiftlik mekanik katlı otopark projelerinin inşaat alanlarında incelemelerde bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, gelinen son durum hakkında bilgi aldı. Başkan Demir, üst kısmında meydan, çocuk oyun alanı, dükkan ve kafe gibi alanların yer alacağı mekanik katlı otopark projeleri için son derece yoğun bir çalışma yapıldığını belirterek “Kentimizdeki otopark sorununa yönelik olarak son teknolojiyi kullanarak yaptığımız yeni yatırımlarla kalıcı çözümler ortaya koyuyoruz. İlkadım ilçemizde inşaatı devam eden iki proje ile o bölge için bu soruna neşter vurmuş olduk. İki otopark projesi de bittiğinde tamamen mekanik bir sistem ile hız-enerji verimliliği yüksek yazılımla vatandaşlarımıza hizmet verecek. Otoparkların üst kısımları ise meydan olacak. İki projenin inşaatını hızla tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ilkadım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876