Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

İyi Parti Samsun'da Tüfekçi'den vazgeçemedi

İYİ Parti, Genel İdare Kurulu Toplantısının ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıkladı.

İYİ Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi oldu.

İYİ Parti İmren Nilay Tüfekci'den vazgeçemiyor.

Bir önceki Milletvekili seçimlerinde, İYİ Parti Samsun Milletvekili olan İmren Nilay Tüfekci,.bu seferde Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Samsun'un nufus olarak  1.371.274 kişi olmasına rağmen başka bir aday çıkaramaması akıllarda soru işareti bıraktı.

Milletvekilliğinde Erhan Usta'dan sonra 2.'inci sıradan çıkmasına rağmen, başarı gösteremeyen İmren Nilay Tüfekçi, elde edemediği başarıyı belediye seçimlerde elde edecek mi?

Bunuda hep beraber göreceğiz.

Peki İmran Nilay Tüfekci Kimdir ?

Nerelidir, kimdir sizler için araştırdık.

6 Mart 1986 tarihinde İzmir’de doğan İmren Nilay Tüfekci, 1999’da Atatürk İlköğretim Okulu’ndan, 2004 yılında ise Bornova Anadolu Lisesi İngilizce bölümünden mezun oldu.

Çağ Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü kazanan İmren Nilay Tüfekci, bir senesi Polonya Lazarski University’de Erasmus değişim programı ile geçen lisans eğitimini fakülte 2.si olarak 2010 yılında bitirdi.

2011 yılında Tekfen Grubuna ait Eurobank Tekfen Bankası Management Traniee (Yönetici Yardımcısı) sınavını kazanarak 5,5 yıl sürecek olan bankacılık hayatına başladı.

2015 yılı itibari ile bankacılığı bırakarak ticarete yöneldi. Önce Türk Telekom bünyesinde bayilikler açan İmren Nilay Tüfekçi 2017’de telekomünikasyon sektöründen çıkarak gayrimenkul yatırımı ve demir ticaretine yönelmiş ve tek ortaklı olarak İmadal Tur. İnş. LTD. ŞTİ. Şirketini kurarak iş hayatına devam etmektedir.

2014 yılında Samsun'lu Avukat Ali Alper Tüfekçi ile evlendi.

Hanzade Ada isimli bir kız çocuk annesi olan İmren Nilay Tüfekci Samsun'a gelin geldi.

2023 yılında İyi Parti Samsun ikinci sıradan milletvekili adayı oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.