Öne Çıkanlar Çanakkale Seyhan

Karaaslan'dan şehit ailesine taziye ziyareti

Ak Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, geçen 25 Nisan'da Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Samsun'lu Uzman Onbaşı Muhammet Yılmaz'ın ailesini ziyaret etti.



Havza İlçesi Aslançayır Mahallesi’nde bulunan şehidin baba evine giden Karaaslan aileye taziyede bulundu. Karaaslan ziyarette şehidin babası Mecit Yılmaz ile görüştü. Karaaslan, şehidin engelli yeğeni 6 yaşındaki Erdem Yılmaz'ın sağlığı ve eğitimi konusunda gerekenlerin yapılacağını da belirterek, Yılmaz ailesinin her zaman yanında olacaklarını ifade etti. Karaaslan, şehidin işitme engelli olan kardeşi ve yengesi ile bir süre işaret dili ile konuştu. Karaaslan daha sonra şehidin kabrini ziyaret ederek dua etti.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.