Öne Çıkanlar Kızılırmak Deltası Kuş cenneti Emirliğİ
banner798

Kaybolan kedisini ilanla arıyor

SAMSUN Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) araştırma görevlisi olarak çalışan 27 yaşındaki Burcu Bür, bir yıldır evinde beslediği 'Badem' adlı kedisinin kaybolması üzerine fotoğraflı el ilanı bastırıp kentin birçok noktasına astı. Kedisinin kendisi için çok önemli olduğunu belirten ve bulana kadar arayacağını söyleyen Burcu Bür, kediyi bulup getirene ödül vereceğini dile getirdi.

OMÜ'de araştırma görevlisi olarak çalışan Burcu Bür, bir yıldır evinde beslediği 'Badem' adlı kedisini, geçen 10 Şubat günü evin bahçesinden kaçmasının ardından yaptırdığı el ilanları her yere asarak arıyor. Çevredekilere de kedisinin fotoğrafını göstererek soran Burcu Bür, 'Badem'in bulunması için elinden geleni yapacağını söyledi.

Bahis Siteleri />
Bür, "Badem, çok akıllı bir kedidir. Benim için çok değerli. Çünkü yaralı olarak aldığım ve onun geçirdiği uzun ve acı verici ameliyatlar da dahil olmak üzere hep yanındaydım. Gecelerce başında bekledim. Pansumanlarını yaptım ve ilaçlarını ellerimle içirdim. Canı yandığında veya ağrısı olduğunda oturup beraber ağlardık. Bu yüzden Badem benim için herhangi bir kediden çok daha fazla değerli. Umarım başına bir iş gelmemiştir. Badem'e benzer kedi gördüğünü söyleyen birçok kişi sosyal medyadan ve telefondan ulaştı. Ancak ne yazık ki hiçbirisi Badem değildi. İnsanların yoğun bir ilgisi var. Ancak buna rağmen bulamıyoruz. Kedimi bulan duyarlı her kimse kendisine ödül vereceğim" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.