Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Kaymakamım Senin Bana Elin Yeter


8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve eşi Durdane Arslan Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma Vakfı tarafından gerçekleştirilen ve hayata geçirilen Şevkat Eli projesinde Altınkaya mahallesinde evinde bakımı yapılan anne Durniser Keskin ve Kızı Dursun hatun Keskin’i ziyaret ederek günlerini kutladı.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan; “ 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle anne Durniser ve kızı Dursunhatun’un evini ziyaret ettik. Özellikle bu evi seçmemizin nedeni Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından çok kısa bir zamanda hayata geçirdiğimiz “ Şevkat Eli” projesi kapsamında oldukları içindir. Güne özel çiçek ve hediye takdim İmajbet ettik. Bu proje kapsamında elemanlar günlük evin temizliğini yapıyor ve evde bulunan kişilerle ilgileniyor. Gereken ilgi ve alakanın her zaman, her yerde göstermeliyiz” dedi.

Evde bakımı yapılan 88 yaşındaki anne Durniser Keskin; “ bulunduğumuz evin her tarafı tertemiz tabii ki bu temizliği ben değil Kaymakamımızın gönderdiği elemanlar yapıyor, kendisinden Allah razı olsun. Bize Kaymakamımızın uzattığı el yeter. Ben 88 yaşında kendime zor bakan birisiyim ve engelliyim, ayrıca kızım ise aklı denge bozukluğu var, tam ortada kalmışken Kaymakamımız bize elini uzattı ve temizliğe gelen elemanlar her konuda yardımcı oluyorlar. Bu nedenle bizi çok mutlu ettiniz, böyle bir proje ile hizmetin sunulmasından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.