Öne Çıkanlar Kalp ve Aritmi Tedavi Kliniği Adnan Sarı
banner798

Kendisini vurduğu sanılan genci arkadaşı kazayla öldürmüş

Olay dün İlkadım İlçesi Hastane Mahallesi Gökay Sokakta meydana geldi.

İddiaya göre Nevzat Demircioğlu arkadaşlarının yanında elindeki tabancayla oynarken kaza sonucu ateş alması sonucu, kendini sol göğsünden vurdu.

Ağır yaralı genç, arkadaşları tarafından durdurulan bir kamyonetin arkasına konularak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ölen genç ile yanındakilerin el svabı örneklerini aldı.

Nevzat Demircioğlu'na yapılan tıbbi müdahale sırasında kurşunun sol kolundan girip sol Matadorbet göğsüne saplandığı belirlendi.

Bu nedenle Demircioğlu'nu başka birinin vurduğu ortaya çıktı ve polis soruşturmayı genişletti.

Soruşturma sırasında, Nevzat Demircioğlu'nun belinde silahla H.E.K. adlı arkadaşının yanına geldiği, birlikte boş bir araziye gittikleri, H.E.K.'nın burada tabancayla oynarken kazayla ateş alması sonucu Nevzat Demircioğlu'nu öldürdüğü kendisinin de parmağından yaralandığı ortaya çıktı.

Polis şüpheliyi gözaltına alıp yaşının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim etti.

 Tabancayla oynarken kaza sonucu Nevzat Demircioğlu'nu öldürdüğü iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan ve bugün adliyeye çıkarılan H.E.K. savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunKaza
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.