Öne Çıkanlar Samsun bafra

KIRCALI Vezirköprü`de bolluk aşı programına katıldı

Ziyaretten sonra Kırcalı, Edis, AK parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Bafra ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve beraberindekiler Adatepe Mahallesinde düzenlenen Bolluk Aşı (Bereket ve Rahmet Duası) programına katıldı. Burada ki programdan sonra Arıca ve Altınkaya mahallerinde ziyaretlerde bulundu. Oymağaç Youwin kazılarını gezdi.

AK Parti Samsun milletvekili Av.OrhanKırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: Vezirköprü ziyaretimizde hemşerilerimizle birlikte olduk. Bu programlar sırasında gösterilen samimi ilgiden dolayı hemşerilerime, belediye başkanımıza, ilçe başkanımıza ve partililerimize çok teşekkür ediyorum. Vezirköprü tarihi bir ilçemiz. Tarihte İlk yerleşim Adatepe’de olmuştur. Son yapılan araştırmalarda birçok bilim insanı Nerik’in yerinin Oymaağaç olduğunda hemfikirlerdir. Oymaağaç kazı yerinide ziyaret ettik. Burada ki yapılacak tüm çalışmalara destek vermek için seferber olacağız. Başarılı ve çalışkan bir belediye başkanımız var. Başkanımız İbrahim Sadık Edis ve ilçe başkanımız Halil İbrahim Doğan ile birlikte ilçemiz için yapılacak olan hizmetler için istişarelerde bulunduk. Çok faydalı bir ziyaret yaptık. Vezirköprü programımız sırasında Adatepe’de yapılan bolluk aşı bereket ve rahmet duasına ve mevlit programına iştirak ettik. Altınkaya mahellesinde hemşerilerimizle olduk. Hemşerilerimizi ziyaretlerimiz kesintisiz olarak devam edecektir.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.