Öne Çıkanlar Kızılırmak Deltası Kuş cenneti Emirliğİ
banner798

Köprü inşaatı Temmuz ayında bitecek
 SAMSUN’un Bafra İlçe Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kalaycılı Mahallesi mevkiinde Kızılırmak Nehri üzerine yapımı devam eden köprünün temmuz ayında tamamlanacağını söyledi.

Bafra İlçe Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kalaycılı Mahallesi mevkiinde Kızılırmak Nehri üzerine yapımı devam eden köprü inşaatı yerinde inceledi. Y eni köprünün 250 metre uzunluğunda ve 10 ayaklı olacağı belirtildi.

İnşaatın hızla devam ettiği belirten Başkan Şahin, “Köprü Büyükşehir Belediyemizce yapılmakta olup, Bafra Belediyesi ve Perabet Büyükşehir Belediyesi koordineli bir çalışma ile yürütülmektedir. Köprümüz, 250 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde ve 10 ayaklı olacaktır. Köprü Temmuz ayında bitirilecektir. Bu köprünün hayata geçmesiyle o bölgedeki mahallelerimizin Bafra ile ulaşımı kolaylaşacak ve mesafesi de azalacaktır. Bafra’mız için yapılan her hizmete önem veriyor ve katkı yapmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkür ediyorum" dedi.


Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.