Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner797

Lösemiyi yenen çocuklar eğlendi

Samsun'un merkez İlkadım İlçesi'nde bulunan bir otelde Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından lösemi tedavisi görerek sağlığına kavuşan 15 çocuk için 'maske çıkarma' eğlencesi düzenlendi. Löseminin yenilebilecek bir hastalık olduğunu belirten LÖSEV Sosyal Hizmetler Koordinatör Yardımcısı Gülhan Erbil, "Lösemi tedavisi olan bir hastalıktır. Bu hastalıktan dolayı çocukların taktığı maskeler onların gülümsemesini engelleyemez.



LÖSEV olarak her zaman çocukların moral ve motivasyonunu yükseltmek için çalışıyoruz ve çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Biz bugün Samsun'da tedavi süreleri tamamlanan ve sağlıklarına kavuşsan çocuklarımız için maske çıkarma eğlencesi düzenledik" dedi. Etkinlikte çocuklar müzik ve palyaço gösterisi ile eğlendi. Ardından tedavi süresince koruma amaçlı yüzlerine taktıkları maskeleri çıkardı.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.