Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

Meral Akşener Samsun'da adaylarını tanıttı

Akşener, "Milletimiz için şart olduğuna inandığımız için bu seçimlere hür ve müstakil olarak girme kararı aldık." ifade etti.

Meral  Akşener, partisince Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Kongre Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Asarcık, Bafra, Canik, İlkadım, Kavak, Salıpazarı, Vezirköprü ve Yakakent ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.

Akşener, burada yaptığı konuşmada, İYİ Partiyi ülkeye hizmet etmek amacıyla kurduklarını söyledi.

Yerel seçimlere risk alarak tek başına girdiklerini dile getiren Akşener, "Bu bir risk ama bu riskin alınması gerektiğine Türkiye, milletimiz için şart olduğuna inandığımız için seçimlere hür ve müstakil olarak girme kararı aldık. 'Aday çıkarırsanız AK Parti kazanır' diyenler, AK Parti'ye kazandırmamak için Samsun'da İmren Nilay kardeşime oy verin, AK Parti kazanmasın. İlkadım'da Necattin Demirtaş abime oy verin, kazanmasın." ifadelerini kullandı.

Programda İYİ Partinin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı İmren Nilay Tüfekci, Asarcık Belediye Başkan adayı Barış Oypan, Bafra Belediye Başkan adayı Hamdi Yıldız, Canik Belediye Başkan adayı Turgay Ulusoy, İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş, Kavak Belediye Başkan adayı Ahmet İçli, Salıpazarı Belediye Başkan adayı İsmail Kahramanoğlu, Vezirköprü Belediye Başkan adayı Hasan Budak ve Yakakent Belediye Başkan adayı Şerafettin Aydoğdu tanıtıldı.

Akşener, daha sonra İYİ Parti'nin Samsun Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.