Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Milli sporcudan Başkan Murzioğlu'na ziyaret




Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, 26-28 Şubat tarihleri arasında Eskişehir'de düzenlenen Kick Boks Profesyonel K1 Türkiye Şampiyonası'nda 94 kiloda birinciliği göğüsleyen milli sporcu Mustafa Kol ve onu şampiyonluğa hazırlayan Antrenörü Ayhan Yiğit'i makamında kabul etti. Samsun TSO Meclis Üyesi Ümit Bener Ayla'nın da bulunduğu ziyarette Başkan Salih Zeki Murzioğlu, Türkiye Şampiyonu olan yetenekli sporcu Mustafa Kol ve Antrenörü Ayhan Yiğit'i başarılarından dolayı kutlayarak, plaket verdi.



Milli sporcu Mustafa Kol, Başkan Salih Zeki Murzioğlu'na teşekkür ederek, hedefinin Avrupa ve Dünya Şampiyonaları'na katılarak Türkiye'yi ve Betorder Samsun'u en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirtti. Genç sporcuyu şampiyonaya hazırlayan Antrenör Ayhan Yiğit ise, Türkiye Şampiyonasına çok ağır ve zor şartlarda hazırlandıklarını dile getirerek, "Gerçekten çok yoğun bir çalışma programından sonra başarıya ulaştık. Hazırlık süresince Samsun'un değerli işadamları Takışoğlu Süt Ürünleri Yöneticisi Ekrem Takış ve Çalıkuşu Döner Yöneticisi Ekrem Şafak bizlere maddi ve manevi yönde destek oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu destek diğer Samsunlu işadamlarımıza da örnek olur. Ayrıca, bizleri makamında ağırlayarak desteklerini esirgemeyen Samsun TSO Başkanımız Salih Zeki Murzioğlu'na da çok teşekkür ediyoruz. Samsunumuzda bu sporu yapan çok sayıda başarılı sporcularımız var. Ama şehrimizin desteğine ihtiyacımız var. Bizler tüm gücümüzle gittiğimiz her yerde başarıyla Samsunumuzu en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. İnşallah gelecek desteklerle daha iyi sonuçlara imza atacağız" diye konuştu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.