Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner798

Mustafa Candal, Bayramlaşmaya davet etti

Bayramların birlikte olmanın, sevgi ve hoşgörüyü pekiştirmenin zamanı olduğunu belirten Mustafa Candal, “Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar birlik ve beraberlik duygularımızı daha da güçlendirerek kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir” dedi.

Yardımlaşma ve dayanışma çağrısı yaptı

Ramazan Bayramı’nın insanların birbirlerine olan sevgi ve saygıyı pekiştirmek, kardeşlik bağlarını güçlendirmek için bir fırsat olduğunu belirten Başkan Candal, “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki bugünlerde bir Ramazan Bayramı'na erişmenin daha sevincini ve huzurunu hep birlikte yüreklerimizde hissediyor, devletimiz ve milletimizle, barış ve huzur içinde geçireceğimiz bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu bayramda ihtiyaç sahiplerinin yanında olalım. Yardımlaşma ve dayanışma ruhunu daha da güçlendirelim. Komşularımıza, akrabalarımıza, dostlarımıza sevgimizi, saygımızı gösterelim ve onlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşayalım” diye konuştu.

 
Bayramlaşmaya davet etti

Tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayarak bayramın 1. Günü yapılacak bayramlaşmaya davet eden Candal, “Ramazan Bayramı'nın sevincini doya doya yaşayacağımız, huzur dolu bir bayram diliyorum. Tüm Tekkeköy halkının ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, size ve ailenize, vatanımıza, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bizler de bayramın 1. günü saat 14’te Tekkeköy meydanında bayramlaşmaya ve kucaklaşmaya tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Nice bayramlara erişmek dileğiyle hayırlı bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa Candal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.