Öne Çıkanlar Çanakkale Settar Aslan

Öğrenciler’den ‘Özge’ler ve Can’lar’ projesine destek
Atakum İlçesi'ndeki ilk ve orta okullarda eğitim gören 4 ve 5'nci sınıf öğrencisi olan 56 öğrenci, Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi'nin "Özge'ler ve Can'lar" ile sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştirecek.

Samsun'un Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi tarafından hayata geçirilecek olan "Özge'ler ve Can'lar" projesinin tanıtımı, projede yer alacak öğrenciler ve velilerinin katılımıyla belediyeye ait sosyal tesislerde gerçekleştirildi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın katılımıyla yapılan toplantıda öğrencilere ve velilere proje hakkında bilgi verildi. Öğrencilerin milli değerleri, sosyal, kültürel alanlarda bilgilendirilmesini ve bilinçlendirilmesini hedef aldıklarını söyleyen Belediye Başkanı İshak Taşçı, Sahabet "Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezimin, özellikle çocuklarımıza yönelik ciddi çalışmaları var. Bu çalışmalar kapsamında bilgilendirme ve bilinçlendirmeye önemli adımlar atılıyor. Yavrularımızın sosyal duyarlılıklarını geliştirecek olan bu çalışmalar gerçekleştirilecek. Yavrularımızın milli değerleri, sosyal, kültürel alanlarda bilgilendirilmesini ve bilinçlendirilmesini hedefliyoruz" dedi.

Toplantı sonunda öğrencilere Türk Bayrağı ve satranç takımı hediye eden Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi Yöneticisi Fatma Taşçı, daha sonra öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.