Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Oyuncak atölyesi mutluluk dağıttı


Samsun 19 Mayıs Gençlik Merkezi oyuncak atölyesinde gönüllü üyeler tarafından yapılan el emeği oyuncaklar, ilçede bulunan anasınıfı öğrencilerine dağıtıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Samsun 19 Mayıs Gençlik Merkezi, oyuncak atölyesinde gönüllü üyeler tarafından yapılan oyuncakları çocuklarla buluşturdu. Atölyede her pazar yapılan el emeği oyuncaklar, 19 Mayıs İlçesi'ne bağlı Tekel İsmail Çolak İlk Okulu'ndaki anasınıfı öğrencilerine dağıtıldı. Minik Bahsine öğrenciler, aldıkları birbirinden güzel hediyelerle büyük mutluluk yaşarken,Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın himayesinde gerçekleştirilen proje kapsamında ilçede bulunan diğer anasınıfı öğrencilerine de oyuncak dağıtımının yapılacağı belirtildi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.