Öne Çıkanlar DEAŞ operasyonu Remax
banner798

Samsun'da uyuşturucu operasyonunda 33 kişi yakalandı

Samsun'da il ve ilçe merkezinde yapılan uyuşturucu operasyonlarında 714 sentetik ecza hapı, çeşitli miktarda uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirilindi 2 firari hükümlü ile 33 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik çalışma başlattı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube İlçe Emniyet ve Şube Müdürlükleri Ekipleri, belirlenen adreslerde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Ekipler adreslerde yaptıkları aramada, 714 adet sentetik ecza, 125,36 gram metamfetamin, 27,05 gram esrar, 2,25 gram sentetik kannabinoid, 2 adet hassas terazi, 10 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı, 2 adet pompalı tüfek, 15 adet kartuş, Uyuşturucu Madde Ticaretinden elde edildiği değerlendiren 13 bin 780 Lira para ele geçirildi.

Öte yandan, "Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü ve "Esrar elde etmek için kenevir ekme" suçundan 10 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 firari hükümlü yakalandı.

Uyuşturucu operasyonu kapsamında 33 kişi hakkında adli işlem yapıldı

Anahtar Kelimeler:
SamsunUyuşturucuOperasyon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.