Öne Çıkanlar Çanakkale Settar Aslan

Samsun otogarda 2000 içimlik bonzai ele geçirildi

Samsun Narkotik Şube müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü Ekipleri yolcu otobüsüyle Samsun’a uyuşturucu madde getireceğine dair ihbar aldı.

Şüpheli şahsın içinde bulunduğu yolcu otobüsü Samsun sınırlarına girer girmez Narkotik Şube müdürlüğü ekiplerince takibe alınarak Samsun otogarına kadar takip edildi.

Samsun otogarına gelen otobüs içerisindeki şüpheli S.A. nın üstünde ve eşyalarda yapılan aramada herhangi bir uyuşturucu madde bulunamadı.

Şüpheli şahsın tedirgin ve dikkat çekici hareketleri üzerine ekipler detaylı aramaya geçti, olay yerine narkotik dedektif köpeği ÇAKIR getirilerek ÇAKIR refakatinde yapılan aramada ise
S.A. isimli şahsın çantasından, Peçeteye emdirilmiş halde 2000 içimlik sentetik kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi.

Şüpheli S.A. Yakalanarak gözaltına alındı.

Hakkında uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yapılan soruşturma ardından Mevcutlu olarak Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı‘na sevk edilmiş, şüpheli S.A., mahkemece uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan "TUTUKLANARAK" Samsun T tipi kapalı ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.