Öne Çıkanlar ankara ak parti
banner797

SAMSUN’DA  FAİLİ MEÇHUL CİNAYET VAR


SAMSUN'da 2008 yılında taksi aracının içerisinde ensesinden vurularak öldürülen taksi şoförü Tufan Baki'nin katili 8 yıldır bulunamadı. Baki'nin ablası 44 yaşındaki Hatice Yılmaz, "Kardeşimin katilinin bulunması için özel ekip kurulmasını istiyorum. Kardeşimin kanı yerde kalmasın. Devlet büyüklerimizden yardım bekliyorum" dedi.



Samsun'un İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde 01 Aralık 2008 yılında Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otogarı'nda taksicilik yapan evli 2 çocuk babası 29 yaşındaki Tufan Baki, aracının içerisinde ensesinden tek kurşunla vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Polis, olayla ilgili herhangi bir iz bulamadı. Aradan geçen 8 yıla rağmen Baki'nin katilini bulanamayınca olay faili meçhul olarak kaldı. 70 yaşındaki anne Nezire Baki ve 44 yaşındaki ablası Hatice Yılmaz, aradan geçen 8 yıla rağmen katil zanlısının bulunamamasına tepki gösterdi.



ABLA: ÖZEL EKİP KURULSUN. KANI YERDE KALMASIN



Kardeşinin karıncayı bile inceltemeyecek bir insan olduğunu söyleyen evli 2 çocuk annesi Hatice Yılmaz, katilinin bulunması için özel ekip kurulmasını ve konunun yeniden araştırılmasını istediğini belirterek, "Kardeşimin katilini istiyoruz. Kimin bilgisi varsa konuyla ilgili bize ya da emniyete haber versin. Biz herkesten yardım bekliyoruz. Devletimizden bu konuların aydınlatılması için özel ekip kurulmasını istiyoruz. Ben Cumhurbaşkanlığı'na, Başbakanlığa ve İçişleri Bakanlığı'na hep talepte bulundum. Benim kardeşimin kanı yerde kalmasın. İnşallah dua ediyorum tez günde tez vakit katilin bulunmasını nasip eylesin" dedi.



Tufan Baki'nin 70 yaşındaki annesi Nezire Baki, "Ben yetkililerden yardım istiyorum. Yavrumun katilinin bulunmasını istiyorum. Özel ekip kursunlar. Onlardan dileğim bu. Ben bu konuda bize yardım edilmesini istiyorum. Birçok olayı çözüyorlar. ;inşallah oğlumun da katilini ortaya çıkartırlar. Ben kendimi hep kaybettim. Gündüzüm gecem yok. Ben herkesten yardım bekliyorum" diye konuştu.



SAMSUN'DA 7 FAİLİ MEÇHUL CİNAYET VAR



Ayrıca Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre 2006 ile 2015 yılları arasında toplam 242 cinayet olayı meydana geldi. Ekipler 242 olaydan 235'ni çözerek faillerini bulup adalete teslim etti. 7 faili meçhul cinayetin aydınlatılmasıyla ilgili ekiplerin çalışması devam ettiği öğrenildi.





























Anahtar Kelimeler:
SamsunCinayet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.