Öne Çıkanlar Güncel Samsunapor
banner797

Samsun’da FETÖ/PYD operasyonu : 9 gözaltı

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince Samsun merkezli, Tokat ve Konya'da, FETÖ/PDY yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Cemaate yakın olan okullardaki öğretmenlerin maaşlarından usulsüz para kesintisi ile özel belgelerde sahtecilik yaparak örgüte para aktarımı yapan bankanın Bölge Müdürü E.A., bankanın Samsun operasyon yönetmeni O.E., gişe memurları G.E., E.G., Ö.S. ve M.A., sabah saatlerinde yapılan operasyonla gözaltına alınırken, daha önce Samsun'da çalışan ancak ülke genelinde operasyonlar başlayınca işi bırakarak başka bankalarda işe başlayan F.P. Konya'nın Ereğli ilçesi'nde, S.K. ve S.K. ise Tokat'ın Erbaa İlçesi'nde polis Betgaranti tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 9 kişiden 5'i ifadeleri alınmak üzere Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, operasyonun daha önce şubeden incelenmek üzere alınan bin 500 dekontta sahtecilik yapıldığın anlaşılması sonucu yapıldığı öğrenildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.