Öne Çıkanlar Maden ocağı cumhurbaşkanı
banner798

Samsunlu Gençlerin Hayalleri Gerçek Olmadı

Bir yıl süren proje çerçevesinde sportif faaliyetler, seminerler ve etüt çalışmaları ile gençlerin sosyal ve kültürel açıdan gelişmiş, milli manevi değerlere saygılı, sporu seven, çağdaş bireyler olarak yetişmeleri amaçlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Samsun Atakum Gençlik Merkezi’nde hayata geçirdiği “Hayallerimiz gençlik oluyor” projesi sona erdi. 2015 yılı Şubat Ayı’nda başlayan ve bir yıl süren proje kapsamında izcilik, yüzme, futbol gibi faaliyetlerle, madde bağımlılığı konulu seminerler ve etüt çalışmalarıyla sosyal, kültürel, ruhi ve bedeni açıdan gelişmiş, milli manevi değerlere saygılı, eğitimli, çağdaş, sporu seven bir gençliğin oluşturulmasına katkı sağlanması amaçlandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın himayesinde Samsun Atakum Gençlik Merkezi’nde uygulanan projeden 11 – 18 yaş gruplarındaki 45’i kız 45’i erkek olmak üzere 90 genç yararlandı.

Yüzme, futbol ve Pashacasino masa tenisi gibi sportif faaliyetlerle gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı vererek, sporda kardeşlik kavramının pekiştirilmesi sağlandı. Etüt çalışmaları ile gençlerin akademik başarılarını destekleyerek hayata daha güvenle bakmaları öğretildi. Gençlere izcilik kamp faaliyetleri ve açık hava etkinlikleri yaptırılarak gençlerin ahlak, sağlık, beden ve bilgi yönünden olgunluğa ulaştırılması, çeşitli konularda düzenlenen seminerler ve sosyal faaliyetler ile öz güveni yüksek ve milli manevi değerlerine sahip çıkan bir gençliğin yetiştirilmesi sağlandı.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.