Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Samsunspor teknik direktörü: "Ligin boyu kısaldıkça heyecan artıyor"



Samsunspor, deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde teknik adam Engin Korukır gözetimimde tamamladı. Şut ağırlıklı gerçekleşen antrenmandan sonra bir açıklama yapan Engin Korukır, şöyle konuştu:

"Samsunspor, final kapısından dönerek 2 sene üst üstte büyük stres yaşadı. Hatta bu konuda çok tecrübeli bir takım oldu. Şu an aşağısı yukarısı hangi hesabı yapacağınız belli değil. 3 veya 4 maç kazandığınız zaman yukarısı heyecan veriyor. Aşağısı ise tam bir sıkıntı bir Deneme Bonusu dönemde. Böyle sıkıntılı bir süreç. Takımım peş peşe galibiyetleri tesadüfen almadı. Tesadüfen maç kaybettik ama kesinlikle tesadüfen maç kazanmadık. Oyuncularım hep rakibi çok zorladı ve maçı en çok kazanmak isteyen taraftı."

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Engin Korukır, "Rakibimiz bizden 1 puan önde. Kazandığı zaman ilk 2'ye hedef koyabiliyor. Bizde kazanınca aynı düşünce içine gireceğiz. Güzel ve keyifli bir maç olacak" diye konuştu.

Samsunspor, arın sabah aatlerinde tarifeli uçakla Ankara aktarmalı olarak Gaziantep'e gidecek.


Anahtar Kelimeler:
SamsunEngin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.