Öne Çıkanlar Çanakkale Settar Aslan

Samsun’un hedefi: Mavi bayrak almak
ULUSLARARASI Çevre Eğitim Vakfı’nın belli kriterlere sahip plaj ve marinalara verdiği ödül olan Mavi Bayrak için Samsun'da hareketli günler başladı.


2016 yılı Ulusal Mavi Bayrak töreni hazırlık toplantısı için Samsun'a gelen Mavi Bayrak Ulusal Koordinatörü Almıla Kından Cebbari, TÜRÇEV Genel Müdürü Murat Yiğitol, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel ile birlikte Fener Pilajı ve Türkiye’de sadece engellilere özel tek plaj olma özelliğini taşıyan Samsun Büyükşehir Belediyesi Mavi Işıklar Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi Kampı’ndaki sahilde incelemelerde bulundular.

Plajlarda inceleme yapan heyet Betorder ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, "Samsun'un Mavi Bayrak'ı almaması için hiç bir engel yok. Pırıl pırıl suyumuz, masmavi denizimiz var. Mavi Bayrak için yürüttüğümüz çalışmalarımız titizlikle sürüyor" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.