Öne Çıkanlar bafra hamit kılıç
banner867

Şehit Polis memuru ebediyete uğurlandı
banner852

Samsun’un Atakum ilçesinde trafik kazasında bir polis şehit oldu, bir polis yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla mücadele Şube müdürlüğünde motorize görevli polis memuru Mustafa Ata Traş'ın kullandığı 55 SJ 967 motosiklet, Atakum'da bulunan YEDAŞ Kavşağında H.C.D. idaresindeki 55 BFR 78 çekiciyle çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Traş tüm müdahalelere rağmen hayatını kayıp etti. Kazada yaralı olan İsmail Erken ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Çekici ise polis tarafından emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Şehit Mustafa Ata Traş naaşı, Büyük Camii de kılınan cenaze namazının ardından, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş'ın katılımıyla, Kıranköy Polis Şehitliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876