Öne Çıkanlar Samsunspor Dart
banner798

Tekkeköy'de aday gösterilmeyen başkan açıklama yapacak

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, gemileri yaktı, konvoy eşliğinde şehir turu atıldıktan sonra, etkinlik alanında açıklamada bulunacak.

Samsun'un sevilen belediye başkanlarından olan Togar'ı, bu seçimlerde Ak Parti görmek istemedi. Bunun yerine Tekkeköy'de başka aday çıkarınca, bazı mahalle muhtarları ile partililer, Ak Parti Samsun İl Başkanlığına giderek tepki gösterdi.

Hasan Togar paylaşımda bulundu

"10 yıl boyunca huzurun, barışın ve hizmetin merkezi haline getirdiğimiz TEKKEKÖYÜMÜZÜN GELECEĞİNİ BELİRLEMEK, BİRLİKTE KARAR VERMEK ve ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPMAK için, 09 Şubat Cuma günü, Saat: 15.30'da Aşağıçinik Dörtyol Mevkii'nden başlayacak SEVGİ KONVOYU'muzda buluşarak, Saat:17.00'de belediyemizin yanındaki ETKİNLİK ALANI'na davet ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla." 

Anahtar Kelimeler:
Tekkeköy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.