Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner798

Teleferik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti

Antalya'nın Konyaaltı'nda telefirik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,"Dün akşam, Antalya Konyaaltı’nda Sarısu teleferik hattında meydana gelen kazada maalesef 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 7 vatandaşımız ise yaralanmıştı. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum." dedi. 

Yerlikaya yaşananlarla ilgili açıklama yaptı;

Teleferikte mahsur kalan vatandaşların kurtarma çalışmaları tamamlandı.

Mahsur kalan 24 kabindeki 174 kişi başarıyla tahliye edilmiştir.

Tahliye edilen vatandaşlarımızdan 13’ü kontrol amaçlı hastaneye sevk edildi.

Sahil Güvenlik Komutanlığına ait Jandarma Genel Komutanlığına ait , TSK ya ait , OGM ye ait helikopter kurtarma çalışmalarında aktif olarak görev yapmıştır.

Bölgeye AFAD, Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı İtfaiye, Sahil Güvenlik, Emniyet, Jandarma, MSB, OGM, Aile ve Sos. Hiz., 112 Sağlık, UMKE, Kızılay, STK ekiplerinden toplam;

607 arama kurtarma personeli (2.202 personel), 10 helikopter, 1 askeri kargo uçağı ve 1 keşif uçağı, 315 araç, 11 ambulans ile 2 drone görev yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Antalya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.