Öne Çıkanlar Koronavirüs Şükrü Neiş
banner797

Termede Çocuk oyun parkını yaktılar

Samsun'un Terme İlçesi Fenk Mahallesi'ndeki Gençlik Parkı içerisinde Terme Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılan sert plastikten çocuk oyun grupları dün gece ateşe verildi. Aletler, Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, oyun parkının bir kısmı kullanılamaz hale geldi.

Mahalle sakinleri olaya tepki gösterirken, "Parkımızı yakanların bir an önce bulunmasını istiyoruz. Bu yangını çıkaran kişileri kınıyoruz. Bu yapılan hizmetler hepimizin cebinden çıkan vergilerle yapılıyor" dedi.

Terme Belediyesi Zabıta Müdürü Betmatik Mesut Şahin de, "Yapılan bu olayı anlamak mümkün değil. Müdürlüğümüz ekipleri, konu ile ilgili gerekli çalışmayı başlattı. Halkımızı da duyarlı olmaya davet ediyorum. Milli servetimizi korumak, vatandaşların asli görevidir" diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.











Anahtar Kelimeler:
SamsunYangın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.