Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

TSO personeline eğitim verildi
 SAMSUN Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) oda ve borsa personeline yönelik, 'Etkili Zaman Yönetimi' konulu eğitimi düzenlendi.

2016 yılı eğitim planı çerçevesinde ilçe oda ve borsa personelinin de katılımıyla Samsun TSO Davut Altan Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. 'Etkili Zaman Yönetimi' eğitiminde konuşan eğitmen Halit Mirahmetoğlu her alanda zamanın önemine vurgu yaptığı konuşmasında, "Zamanı herkes farklı şekilde değerlendirir. Bu bazılarına göre yavaştır bazılarına göre de hızlıdır.

Onwin /> Bu durum kişiliklere de yansıyabilir. Zaman herkese eşit dağıtılmış kıt bir kaynaktır ve geri döndürülemez. Zaman biriktirilemez, alınıp satılamaz, çoğaltılamaz. Zaman yönetimi karar ve planlama ile ilgilidir ayrıca, bireysel ve kurumsal boyut içerir. Zaman sürecinde olaylar ardışık gerçekleşir. Başkalarından önce kendimizi yönetmeliyiz. Kendimizi yönetmek zaman kontrolünün püf noktasıdır. Zamanı iyi kullanmak için kendimizi değerlendirmeliyiz, günlük çalışmalarımızı ayarlamalıyız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.