Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Uyuşturucuyla yakalanınca gözaltına alındı
 SAMSUN'da 37 yaşındaki Bülent C.'nin kiralık olarak tuttuğu boş evde arama yapan polis, 350 gram esrar ve 1 hassas terazi ele geçirdi. Şüpheli 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri iddiaya göre Bülent C.'nin uyuşturucu ticareti yaptığını belirleyip takibe aldı. Sivil ekipler dün şüpheliyi İlkadım İlçesi Müftühamam Sokak üzerinde yaya olarak yürürken durdurup üst araması Artemisbet yaptı. Yapılan aramada suç veya suç unsuruna rastlanmadı. Polis, bu kez Bülent C.'nin kiralık olarak tuttuğu boş evde arama yaptı.

Yapılan aramada poşet içinde 350 gram esrar ve 1 hassas terazi ele geçirilip 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan şüpheliyi gözaltına aldı. Bülent C. uyuşturucu satmadığını, içici olduğunu ve ele geçen uyuşturucuyu kendi ihtiyacı için aldığını söyledi. Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheli bugün adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.