Öne Çıkanlar Samsun bafra

Vekil Köktaş TÜYAP 2016 İnşaat Fuarı'nı ziyaret Etti
 
TÜYAP 2016 İnşaat Fuarı'nı ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Fuara il ve yurt dışından ziyaretçilerin katılım sağlayarak ilgi göstermeleri, fuarın standardının geçen yıla göre yükselmesi, Samsun'da geçmişten günümüze var olan fuar kültürünün farklı bir konsepte tekrar gündeme gelmesi, fuarcılığın gelişmesi ve büyümesi bakımından büyük önem arz etmektedir." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl ikincisi düzenlenen İnşaat Fuarı'nı ziyaret etti.
İnşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri alanında faaliyet gösteren 83 firma ile 249 marka temsilcisinin yer aldığı fuarda stantları tek tek gezerek yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Köktaş, fuara aileleri ile gelen vatandaşlarla da bol bol sohbet etti.

Kullanıcı odaklı, çevreyle barışık, enerji verimli ve mimari estetiğe sahip yapıların üretimi için tasarlanmış yerli üretim ürünlerin fuarda yer almasının gurur verici olduğunu belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Samsun'da bu yıl ikincisi Casinomaxi düzenlenen İnşaat Fuarı'nı nitelik ve nicelik bakımından çok güzel bir fuar olduğunu ifade etmek istiyorum. Fuara il ve yurt dışından, yerli ve yabancı ziyaretçilerin katılım sağlayarak büyük ilgi göstermeleri, fuarın standardının geçen yıla göre yükselmesi, Samsun'da geçmişten günümüze var olan fuar kültürünün farklı bir konsepte tekrar gündeme gelmesi, fuarcılığın gelişmesi ve büyümesi bakımından da önem arz etmektedir.
Son dönemlerde yapılan tüm fuarları incelediğimizde farklı branşta yapılan fuarcılığın gelişerek ve büyüyerek devam ettiğini görüyoruz. Bu noktada Samsun'da ulusal bir fuar firmasının bu çalışmaları koordine ederek yürütmesi buna çok önemli bir katkıdır.
Bütün dünya da önemli bir bilgi, teknoloji paylaşımları ve iş bağlantılarının fuarlar sayesinde sağlandığını biliyoruz. İnşallah Samsunumuz, hem görsel olarak hemde katılımcı bazında bizi memnun eden fuarcılığı çok fazla geliştirerek yoluna emin adımlarla devam edecektir. Bu düşünceler içinde inşaat fuarını düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a fuar ziyaretinde Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Alaettin Bayrak ve TÜYAP Bölge Müdürü Server Seçer eşlik etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.