Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Vergi Dairesi Başkanı, Vali Şahin'i ziyaret etti
Samsun Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul, 'Vergi Haftası' kutlama etkinlikleri kapsamında Vali İbrahim Şahin'i ziyaret ettiği programda yaptığı konuşmasında, "22-28 Şubat tarihleri arasında mükelleflerimize, öğrencilerimize ve çalışanlarımıza yönelik etkinlikler bir hafta buyunca devam edecektir. 27. Vergi Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında bu yıl ilimizde bir dizi programlar düzenliyoruz. Bu sene öğrencilerimize yönelik etkinliklere ağırlık veriyoruz. Samsun'da bulunan ilköğretim ve lise öğrencilerine seminer ve panel düzenliyoruz. Buradaki amacımız vergi konusunda onlara bir algı yaratabilmektir. Bu günün çocukları yarının vergi mükellefleri olacağı için, çocuklarımızın daha bu yaşta vergiye karşı olan algılarının sağlanması gerektiğini düşünüyoruz. Sayın Valimize bizleri kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Vali İbrahim Şahin ise, "Bu sene vergi haftasının 27. yılını kutlamaktayız. Ziyaretiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Vergi haftanızı kutluyorum. Vergi haftası nedeniyle okulların ziyaret edilmesi, özellikle 1xbet küçük yaşta vergi mükellefi olmanın önemli olduğu ve vergi vermenin kutsal bir görev olduğunu çocuklara anlatmanız çok önemlidir. Bunun sayesinde çocukların yarın bir gün gelecekte iş adamı olduklarında vergi verirken zorlanmadın vergilerini ve sorumluluklarını yerine getirmelerini sağlayacaktır. Türkiye özellikle doğrudan vergi ödeme konusunda biraz sıkıntı yaşamaktadır. Bu da bizi dolaylı vergilere itmektedir. Umarım ki, doğrudan vergi biraz daha öne çıkar. Kalkınmakta olan bir ülke olduğumuz için, bir çok vergi muafiyetleri söz konusudur. Yeni Maliye Bakanımız özellikle maliye teşkilatı kökenli olduğu için sistem yapıyı çok iyi bilmektedir. İnşallah gerek vergilendirmede, gerekse gelir idaresinde ve harcamalarda çok ciddi radikal tedbirler, kanun düzeyinde getirir. Samsun'da insanlarımızın vergi konusunda ve vergilerini zamanında ödeme konusunda çok hassas oldukları görülmektedir. Ben bu vesile ile sizlerin ve sizlerin şahsında tüm çalışma arkadaşlarınızın vergi haftasını kutluyorum. Vergi bilinci sağlam bir millet olmamız dileklerimle çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.