Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

Ak-Partili Özdağ,Dolandırıcılara karşı uyardı
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, kendi ismi de olmak üzere dolandırıcıların milletvekillerinin adlarını kullandığını belirterek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Selçuk Özdağ, ismini kullanarak dolandırıcılık yapan bir kişinin Samsun'da yakalanarak tutuklandığını açıkladı. Yazılı açıklama yapan Özdağ, S.Y. isimli dolandırıcının Anemon Otellerinin sahibi İsmail Akçura'yı arayarak "Selçuk Özdağ' alarak kendini tanıttığını belirtip şunları söyledi:

"Sayın İsmail Akçura ile bizim tanıştığımızı bilmediği için baltayı taşa vurmuş oldu. Bir gün yine İsmail Bey'le birlikteyken, Sayın Akçura telefonu bana verdi: Telefonda yine kendisini Selçuk Özdağ olarak tanıtan zanlı, 'Ermenek'te meydana gelen maden kazasından dolayı şu hesaba şu kadar para yatırın?' tehdidinde bulundu. Yine; kendisini Selçuk Özdağ olarak tanıtıp, bir Vegabet işadamını aramıştı ve para talebinde bulunmuştu. Şahıs hakkında Avukatım Ümit Rona aracılığıyla davacı olmuştuk. Şahıs benim dışımda 7-8 milletvekilinin de adını kullanmış ya da kendini tanıtmış.

Samsun'da yakalanarak yargılandı. Şu an tutukluluğu devam ediyor. Yine bir başka şahıs SGK İl Müdürümüzü arayarak kendisini Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı olarak tanıtıp talepte bulunmuştu. Yine bir başka şahıs kendisini eski Başbakan Yardımcılarımızdan Sayın Bülent Arınç'ın akrabası olarak tanıtıp vatandaşlara iş vaat edip para toplayan bir başka şahsı yakalattık. Dolandırıcılık kısa yoldan para kazanmak isteyen ahlaksız insanların bir metodu ama bunlara kanmamak gerekiyor. Kim olursa olsun herkes hukuk çerçevesinde kalmalı."

Dolandırıcılara karşı uyanık olunması gerektiği çağrısı yapan Özdağ, "Temennimiz hiç kimsenin hukuktan ayrılmaması ve hukuk dışı işlemlere bulaşmaması. Manisalılar ve Manisa Milletvekilleri olarak bu konuda hassas olduğumuzun bilinmesini istiyorum" dedi.

Haber Ovası

Anahtar Kelimeler:
SamsunAk Partiözdağ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.