Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

Başbakan, taziye cadırına giden HDP'li vekile tepki
banner852
BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, HDP Van milletvekilleri Tuğba Hezer'in Ankara'da katliam yapan terörist Abdulbaki Sömer'in taziyesine katılmasına tepki gösterdi.

Bir teröristin taziyesine katılmanın insanlığa yapılabilecek en büyük ihanet olduğunu kaydeden Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle: "Türkiyelilik iddiasındaki parti TBMM çatısı altındaki üç partinin imzaladığı teröre karşı ortak tavır bildirisini imzalamadı. Terörü kınayamamaları bir tarafa, Vdcasino HDP’nin bir milletvekili vatandaşlarımızın canına kasteden terörist için taziyeye gitti. Masum insanları öldüren bir katilin taziyesine katılmak, onu saygıyla anmak insanlığa karşı yapılabilecek en büyük ihanettir. Türkiye; etnik bir kutuplaşma oluşturma çabası içinde olanların, milletimizin yasıyla alay edenlerin bu oyununa gelmeyecek. Bu coğrafyada Türkmenlerin de, Kürtlerin de, Arapların da en büyük dostu Türkiye’dir. Tarih de, millet de bizden yanadır."

Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876