Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner797

Bıçaklı cinayetin sanığına 15 yıl hapis cezası
 
 SAMSUN'da 29 yaşındaki Yadigar Eroğlu'nu bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan 35 yaşındaki Engin Aydoğan, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, 8 ay önce İlkadım İlçesi 19 Mayıs Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olan Yadigar Eroğlu, ağabeyi Dursun E. (33) ve arkadaşı Selim S.C. (28) ile yolda yürüyen ve alkollü olan Engin Aydoğan ile aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 3 kişi, Engin Aydoğan'ı dövdü. Aydoğan kavga sırasında üzerinde bulunan bıçağı çıkarıp, Yadigar Eroğlu'nu kalbinden, Dursun Eroğlu'nu ise sol dirseğinden yaraladı. Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yadigar Eroğlu, yapılan tüm Betsmove müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Başına aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan Engin Aydoğan ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alındı. Aydoğan, tedavisinin tamamlanmasının ardından da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürmek' suçundan tutuklu yargılanan Engin Aydoğan ile 'Kasten yaralama' suçundan tutuksuz yargılanan Dursun E. ve Selim S.C. de hazır bulundu. Mahkeme heyetine ifade veren Engin Aydoğan pişman olduğunu söyledi. İfadelerin ardından kararı açıklayan mahkeme heyeti tutuklu sanığı tahrik altında adam öldürmek suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırdı. 'Yaralama' suçundan ise Selim S.C. 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılıp cezası ertelenirken, Dursun E.'ye ise 3 yıl 15 gün hapis cezası verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.