Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner867

CHP'de deprem! Yeni istifalar geliyor!
banner852

 Tarhan istifa açıklamasında "Türkiye’nin iç ve dış tehditlerle karşı karşıya olduğu, iş ve terör cinayetleri ile sarsıldığı bu çok kritik dönemde sorumsuz çağrılar, tutarsız tezkere söylemleri, belirsiz politikalar ile halkımızın duyarlılıklarından kopuk muhalefet anlayışında ısrar edeceği anlaşılan CHP yönetiminin olası vahim tercihlerini değiştiremeyeceğimi anladığımdan, iktidar umudu da hedefi de bulunmayan yanlış ve zayıf politikaların parçası olmamak için büyük umutlarla geldiğim CHP’ den istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.



Tarhan açıklamasında şunları söyledi: "Ülkemizin içinde bulunduğu savaş tehlikesini de içeren koşullar nedeniyle çocuklarımızın geleceği açısından olağanüstü önem kazanan 2015 genel seçimleri öncesi partide demokrasinin işletilmesi, seçim yenilgileri ve özellikle de cumhurbaşkanlığını ilk turda iktidara teslim eden hatalardan dersler çıkartılıp, ciddiyetle yol haritası çizilmesi için yaptığım çağrıyı görmezden gelerek, kurultayı bir koltuk kapma yarışına çeviren; Kurucusunun büyük fedakarlıklarla inşa ettiği devletin yıkılıp, diktiği ağaçların sökülüp, yerine, adına “ak” denilen ucube sarayda somutlaşan otoriter bir Betgram devletin kurulması girişimini ve cumhuriyetin köşkünün, hanedan sarayına dönüştürülmesini sessizce izleyen; Türkiye’nin iç ve dış tehditlerle karşı karşıya olduğu, iş ve terör cinayetleri ile sarsıldığı bu çok kritik dönemde sorumsuz çağrılar, tutarsız tezkere söylemleri, belirsiz politikalar ile halkımızın duyarlılıklarından kopuk muhalefet anlayışında ısrar edeceği anlaşılan CHP yönetiminin olası vahim tercihlerini değiştiremeyeceğimi anladığımdan, iktidar umudu da hedefi de bulunmayan yanlış ve zayıf politikaların parçası olmamak için büyük umutlarla geldiğim CHP’ den istifa ediyorum.



ANKARA KULİSLERİNİ SALLAYAN İDDİA: İŞÇİ PARTİSİ'NE GEÇECEKLER



İki vekilin daha istifasıyla sayıları üçe ulaşacak vekillerin İşçi Partisi'ne geçeceği CHP kulislerinde konuşuluyor. gercekgundem'in edindiği bilgiye göre istifası beklenen iki milletvekilinden biri için, hala ikna süreci yürütülüyor. Buna göre vekile, istifa etmesi halinde İşçi Partisi Genel Başkanlığı teklif edildi. İşçi Partisi'nin isminin değiştirilmesi de teklifin içerisinde yer alan maddelerden. CHP kulislerinde bu durunda İP'nin adının ise değiştirilerek Türkiye İşçi Partisi haline getirileceği konuşuluyor.



SON DENEME GRUP BAŞKANVEKİLLİĞİ OLDU



İstifa edeceği söylenen iki vekili istifaya sürükleyen son gelişme ise grup başkanvekilli seçimleri. Levent Gök karşısında İzzet Çetin'i destekleyen ancak başarılı olamayan vekillerin bu gelişme karşısında istifa kararı aldığı da konuşulanlar arasında. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876