Öne Çıkanlar Midye hırsızlık olayı
banner867

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN 'Bunlar yavru Gezicilerdir'
banner852
Konuşmasının başında salondan "İşte ordu işte komutan" şeklinde sloganlar yükselmesi üzerine Erdoğan, "Değerli kardeşlerim tabi bu tür sloganlar yanlış anlaşılmalara vesile olur. Bizim çok güçlü bir ordumuz var. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz var. Şu anda Güney Doğu'da bu teröristlere işte Cehennem Deresi'nde neler çektirdiğini görüyorsunuz. Aynı şekilde polisimiz var. Sevgili gençler sizler de vakti, saati, zamanı geldiğinde zaten Silahlı Kuvvetlerimizin içinde yer aldınız. Bizler de yer aldık. Bundan sonra da yer almaya devam edeceksiniz, devam edeceğiz. Ve ben şuanda Türkiye'deki terör eylemlerinde ebediyete göç eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize rabbimden şifalar niyaz ediyorum" dedi.

"İŞTE REFORM BUDUR"

"Başbakanlığım döneminde bir konuşmamda 'dindar nesil yetiştireceğiz' dedim, birileri çılgına döndü" diyen Erdoğan, "Yani 'bir başbakan böyle konuşamaz' dediler, yani niye konuşamayacağımı ben de anlayamadım. Ben bir başbakan olarak hedefimi böyle belirlemişim ama bu demek değil ki bu ülkede dinsiz olanlara hizmet vermeyeceğiz. Biz bu ülkede dindarına da hizmetimizi verdik, dinsizine de hizmetimizi verdik, bize hakaret edenlere de hizmetimizi verdik, orada bir ayrım yok ama hedefimiz dindar nesildir çünkü biz şunu biliyorduk, bitaraf olan bertaraf olur" ifadesini kullandı.

Türkiye'de imam hatipte okuyanların sayısının 60 binlerden 1 milyon 200 bine yükseldiğini Cratosslot belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gençler aramızda benim hocalarım da var. Geçenlerde Milli Eğitim Bakanımıza da söyledim. Cenk kardeşime de birkaç kez söyledim. Fakat bugün bir şeyi ısrarla söylüyorum. Diyorum ki; acaba bizim biliyorsunuz imam hatiplerde proje okullarımız var. Bunlardan seçim yapmak suretiyle bazı profesörlerimizin, doçentlerimizin, yardımcı doçentlerimizin veya doktorasını yapmış hocalarımız acaba imam hatiplere müdür olmazlar mı? Ya nereden çıktı bu diyebilirsiniz. Sevgili kardeşlerim geçmişte bu ülkede bunun örnekleri başka okullarda var. Şimdi ben de teklif ediyorum. Hadi bakalım. Şimdi bazı profesörlerimiz, çıksın ben varım desin. Doçent, yardımcı doçent, doktorasını yapmış hocalarımız çıksın ben varım desin. Ben imam hatip okulunda yöneticilik yapmaya varım desin. İşte reform budur. Şimdi inanıyorum ki ben bu işin başını çekecek bazı profesörlerimiz , doçentlerimiz, yardımcı doçentlerimiz Allah'ın izniyle çıkacaktır. Diyeceklerdir ki ben varım. Kim var denildiği zaman sağına soluna bakmadan ben varım diyecek diyor ya üstad..." diye konuştu.

"ŞİMDİ ÇILGINA DÖNDÜLER"

Erdoğan konuşmasında Cerattepe'deki olaylarla ilgili de konuştu. Erdoğan, "İşte bakın şimdi de Artvin'de bir Cerattepe olayı çıktı. Bu geziciler neyse bunlar da yavru gezicilerdir bunu böyle biliniz. Yavru geziciler. Niye; çünkü bunlar Artvin'de alıştıklarını bulamadılar. Rize'de, Trabzon'da, Ordu'da, Giresun'da, Samsun'da bulamadılar. Şimdi çılgına döndüler. Ne yapacağız? Onun için tekrar bu tür adımlar atmaya başladılar. Kardeşlerim şunu unutmayın hak her zaman galiptir. Görünüşte 3-5 ağacın kesilmesin karşı çıkmak için o başlatılan eylemlerde öylesine bir çevre tahribatına kendileri yol açtı ki, ne ifade ettiler. Çıktılar yürüyüşlerde şunu söylediler; 'Yahu halen anlamıyor musunuz? Mesele ağaç değil' diyerek bunu ifade ettiler. Niyetlerini açıkça ortaya koydular. Milletimizle birlikte sergilediğimiz kararlı duruş sayesinde, bu provakasyon amacına ulaşmadan hızını kesti" şeklinde konuştu. 

Haber Ovası

Anahtar Kelimeler:
IstanbulErdoğan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876