Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Demir Leydi Samsun'a geliyor
MHP yönetimi tarafından kapatılan teşkilatları ziyaret edecek olan MHP Genel Başkan Adayı Merak Akşener, 25 Şubat Denizli ve 26 Şubat’ta Uşak programlarının ardından Samsun’a da geleceği öğrenildi.

SAMSUN’A DA GELECEK

MHP’nin Genel Başkan Adayı Meral Akşener Denizli ve Uşak programlarının ardından Samsun’a geleceği öğrenildi. 25 Şubatta Denizli’de, 26 Şubat’ta ise Uşak’ta kapanan teşkilatlarla buluşacak olan Akşener bu ziyaretlerin ardından Karadeniz’e çıkarma yapacağı ve ilk olarak Samsun’u ziyaret edeceği öğrenildi.

SERT TEPKİ GÖSTERDİ

MHP Genel Merkezi’nin olağanüstü kurultay talebinde bulunan il ve ilçe teşkilatlarını kapatmasına çok sert tepki Betvole gösteren Meral Akşener;’Türkiye şehitlerini toprağa vermeye hazırlandığı ve büyük bir terör saldırısının şokunu yaşadığı şu günlerde MHP yönetiminin parti teşkilatlarını kapatma kararının kabul edilemez.’ dedi.

AKŞENER’E SEVGİ SELİ

Akşener’in kapanan teşkilatları tek tek ziyaret ederek moral vereceği belirtilirken, parti kapatılmalarının ardından Akşener’e tabanın çok daha büyük destek verdiği ve ziyaret edeceği illere yoğun insan akınlarının gideceği söyleniyor. Sosyal medyada kendisine ülkücülerin büyük bir sevgi gösterisinde bulunduğu Akşener’in MHP’nin tek umudu olduğu ve Samsun başta olmak üzere Karadeniz’den de büyük destek gördüğü de gelen haberler arasında.

Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.