Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

Erdoğan'ı sizlere ezdirmeyiz!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hatay'ın Antakya ilçesindeki konteyner kente gerçekleştirdiği ziyarette depremzedelere hitap etti. 

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

6 Şubat'tan bugüne 104 gün geçmiştir. 11 ilimizde acı ve hüzünle bir hayat kendini ortaya koymuştur. Türkiye'de birçok çevre bu büyük felaketin altından nasıl kalkılması gerektiğini ifade etmek yerine bu felaketin üzerinden siyasi hesaplar gütme çabasına girmişlerdir. Aradan geçen 104 gün içerisinde Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın önderliğinde ve millet olarak el ele vererek 80 ilin bütün unsurlarını buraya taşıdık. 

Beslenme, barınma, örtünme konusunda güçlü devlet anlayışıyla sorunlar çözülmüştür. Enkazlar temizlenmekte, önce çadırlar sonra konteynerlar ile insanlarımızı daha geleceğe bakan bir moral yüksekliğine getirme çabasında olmuşuzdur. 

Aziz Hataylılar eğer ülke geçmişte olduğu gibi koalisyonlarla yönetilmiş olsaydı böyle bir felaketin altından kalkmak mümkün değildi. Parlamenter sisteme dönmek istemek ülkeyi felakete sürüklemektir.

Cumhurbaşkanlığı sistemin devam ettirmek gerekir, Sayın Erdoğan'ı 13. Cumhurbaşkanı yapmak mecburiyetindeyiz. Bunu yaparken de geçmişteki çalışmaları yok farz edemeyiz. Fitne fesada aldırış edemeyiz. 

Türlü türlü yalanla, soğanla patatesle kandırmaya yönelenlere inanmış olsaydık bugün büyük felaketin altından kalmak mümkün olmazdı.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiş rejimi değiştirmek anlamı taşımaz. Bunu söyleyenler parlamenter sistemin uşakları olmuştur.

 Bu sistem başarılı olmuştur, değiştirmek Türkiye'ye ihanet olur. 

"ERDOĞAN'I SİZLERE EZDİRMEYİZ"

Terörün, FETÖ’nün kökü kazınmalı. Güçlü bir yönetimin devamı şart. Birçok AB dergilerinde Türkiye’de yönetimi değiştirmek için çabaladılar. Türkiye’de malum kişiler de sözcülüğünü yaptılar. Bir tek şeyi başaramadılar, ABD’nin çocukları Hans, Sam, Henryler alayınıza birden sesleniyorum, kiminle iş birliği yaparsanız yapın Erdoğan’ı sizlere ezdirmeyiz. Erdoğan’ı tekrar cumhurbaşkanı yaparak milletimin bir cevabı olsun.

Anahtar Kelimeler:
MHPDevlet Bahçeli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.