Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

Genç işadamlarından Köktaş'a ziyaret
banner852
Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Levent Özden, yönetim kurulu ve dernek üyeleri AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ı ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, bir dizi ziyaretler kapsamında Ankara'da bulunan Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Levent Özden, yönetim kurulu ve dernek üyelerini Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ağırladı.

Sohbet ortamında geçen ziyarette SAMGİAD Başkanı Özden, Milletvekili Köktaş'a meclis çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti olarak her zaman gençlere büyük önem verdiklerini ifade eden Milletvekili Köktaş ise, "Gençliğimizi bugünün enerjisi, yarınların teminatı olarak görmekteyiz.

Partimiz kurulduğu günden itibaren gençlerimize her zaman büyük önem vermiş, bütün çalışmalarının merkezine gençleri koymuştur. Yeni dönemde de gençlerimize her alanda olduğu gibi, ekonomi alanın da da Ligobet önemli destekler sağlanmıştır.

Bu anlamda kendi işini kurmak isteyen gençlerimize proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek, kendi işini kurmak veya geliştirmek isteyen gençlerimize ayrıca 100 bin liraya kadar faizsiz kredi sağlıyoruz. Yeni iş kuran gençlerimize de üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız." diyerek SAMGİAD heyetine nazik ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

SAMGİAD heyeti son olarak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı ile birlikte Meclis Kulisi'nde hatıra fotoğrafı çekindi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunGenç İşadamları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876