Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner798

GÖVDE GÖSTERİSİYLE VEDA ETTİ
MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, il başkanlığının anahtarını 'gövde gösteri' ile teslim etti. Süslü, "Kimse bizden pişman olmamızı ve geri adım atmamızı beklemesin. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan olsun." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü ve yönetiminin genel merkez tarafından fesih edilmesinin ardından merkez tarafından atanan yeni başkana anahtar teslimi miting havasında gerçekleşti. İlkadım ilçesindeki İl Başkanlığı binasına eşi, çocukları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yürüyerek gelen Süslü, burada kendisine destek vermek için gelen kalabalığı görünce partililerle tek tek selamlaştı. Duygulu anlar yaşayan Süslü'nün bir ara gözleri doldu ve kendisini karşılamaya gelenlerle kucaklaşarak herkesten helallik istedi.

Başkan Süslü burada yaptığı konuşmada görevden başarısız oldukları için kesinlikle alınmadıklarını ifade Piabet ederek MHP yönetimine yüklendi. Süslü’nün konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Son seçimlerde alınan sonuçların müsebbibinin kendileri olmadıklarını belirten Süslü, “Bütün ülküdaşlarımız gerek 7 Haziran gerekse 1 Kasım seçimlerinde gece gündüz demeden çalışıp canından çok sevdikleri davaları için mücadele ettiler. Kimse seçimlerin başarısızlığını bizim üzerimize yükleyemez. Seçim sonuçları nedeniyle sevdalısı olduğumuz milletimizi suçlamak ise Türk milliyetçiliğine yakışmayacak bir hareket olacaktır.' diye konuştu.

Süslü sözlerine şöyle devam etti; .”Biz bu davanın dün de neferleriydik, bugün de , yarın da aynı şekilde bu bayrağı taşımaya devam edeceğiz. Üzüntümüz şudur ki, sıkı yönetim dönemlerinde bile bu şekilde kapatmalara maruz kalmayan partimizin ülkemizin değişik illerinde kapatılarak demokrasi dışı müdahalelere maruz bırakılması partimin temel kimliğine yakışmamıştır. Yapılanlar bizi yolumuzdan alıkoyamayacağı gibi çok daha güçlü kılacak son nefesimize kadar ülkücü hareketin ve MHP'nin başarısı için çalışmaya devam edeceğiz. Bize bu yolda destek veren, gönül birliğinde bulunan ve dualarını eksik etmeyen tüm ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum'

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.