Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

Karaaslan : Şimdi yaraları sarma zamanı
banner852

Karaaslan, "Bölge halkının terör nedeniyle yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi için ilgili tüm bakanlıklar üzerine düşen çalışmaları gerçekleştiriyor. Mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızın sorunları hızla çözülecek" dedi.



AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve AK Parti milletvekillerinden oluşan bir heyet ile terör olaylarının en yoğun yaşandığı yerlerden olan Şırnak'ın Silopi ilçesini ziyaret etti. İlçe ziyaretinde Şırnak Valisi Ali İhsan Su, milletvekilleri ve kurum müdürleri ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda kurum müdürleri brifing verdi. Toplantının ardından AK Parti Silopi İlçe Başkanlığı ziyaret edilerek teşkilat üyeleri ile biraraya gelindi. Karaaslan ve Özhaseki son olarak Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak ve Mardin teşkilat üyeleri, STK temsilcileri ve kanaat önderleri ile biraraya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Çiğdem Karaaslan, ilçe gezisinde karşılaştığı çocuklara şeker dağıttı.



Yapılan ziyaretlerin ardından bir değerlendirme yapan Çiğdem Karaaslan, "Son dönemlerde terör olaylarının en etkin olduğu yerlerden biri olan Şırnak'ın Silopi ilçesini AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile birlikte ziyaret ettik. Burada bürokratlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kanaat önderleri, vatandaşlarımız ve teşkilatlarımız ile bir araya geldik. Yaşanan olayları yerinde inceleme fırsatımız oldu. Tespitlerimizi ve gözlemlerimizi partimizin üst kurullarında değerlendireceğiz. Bölge halkının terör nedeniyle yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi için ilgili tüm bakanlıklar üzerine düşen çalışmaları gerçekleştiriyor. Mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızın sorunları hızla çözülecek. Bölgeye sunulan hizmetler devam edecek" diye konuştu.



Yaşanan terör olayların ardından yürütülen kararlı mücadele ile Silopi'nin teröristlerden temizlendiğini belirten Karaaslan, "Silopi'de hasar tespit çalışmaları bitti. Şimdi yaraları sarma zamanı. Bölgede hem fiziksel, hemde sosyal olarak çok hızlı ve etkin bir çalışma başlattık. Sorunları Ankara'dan değil, yerinde görmek ve sağlıklı çözümler üretmek için burdayız" dedi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876