Öne Çıkanlar Salı Mikrop Yuvası
banner798

Kılıçdaroğlu Erdoğan'ı sert eleştirdi
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriye'nin terör ihraç ettiği yönündeki açıklamalarını eleştirerek, "Maalesef bu milletin aklıyla alay ediliyor.

Türkiye en güvenilir ülkelerden birisi diye açıklamalar yapılıyor. Ülkeyi yönetemiyorsunuz da bari bu milletin aklıyla alay etmeyin. Yazık günah bu millete. Bir başka ülke Türkiye'ye veya dışarıya terör ihraç ediyormuş biz size demedik mi defalarca Suriye bataklığında Türkiye'ni ne işi var? sormadık mı defalarca. Efendim terör ihraç ediyormuş sen de ithal ediyorsun kardeşim. Bir ihracat varsa bir de ithalatçısı var bu işin. Sen de bu işi ithal ediyorsun" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Oslobet terör saldırısının meydana geldiği Merasim Sokak'a karanfil bırakarak gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Yönetimde bir sorun var demektir. Birilerinin bu siyasi sorumluluğu üstlenmesi gerekir. Sorumlu bulamıyoruz. Maalesef bu milletin aklıyla alay ediliyor. Türkiye en güvenilir ülkelerden birisi diye açıklamalar yapılıyor. Ülkeyi yönetemiyorsunuz da bari bu milletin aklıyla alay etmeyin. Yazık günah bu millete. Bir başka ülke Türkiye'ye veya dışarıya terör ihraç ediyormuş biz size demedik mi defalarca Suriye bataklığında Türkiye'ni ne işi var? sormadık mı defalarca. Efendim terör ihraç ediyormuş sen de ithal ediyorsun kardeşim. Bir ihracat varsa bir de ithalatçısı var bu işin. Sen de bu işi ithal ediyorsun. Gerçekleri artık bu milletin görmesi lazım. masum ölen insanlara acıyoruz yazık günah hepimizin benim de sorumluluğu var. Siyaset sorumluluk üstlenmiyor. Açık çağrıda bulunuyorum. Ülkeyi ya adam gibi yönetin ya da istifanızı verin" diye konuştu.

Haber Ovası

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.