Öne Çıkanlar Dayandı Kemiğe
banner797

Kılıçdaroğlu,Yazık günah bu ülkeye
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Emin olun söyleyecek laf bulmakta zorlanıyorum. Geldiğimiz nokta şu; Ülke bir kan gölüne döndü. Yazık günah bu ülkeye. Hepimiz acı içindeyiz. İçim acıyor gerçekten derinden acıyor. Sarsılıyoruz hepimiz. Ülke iyi yönetilmiyor ne söyleyeyim ben başka" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'daki terör saldırısına ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Emin olun ne söyleyeceğimi bilmiyorum değerli arkadaşlar. Sizler de bu işin tanığısınız. Betist Birazdan sayın Genelkurmay Başkanımızı ziyaret edeceğim. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınları acı içinde. Ateş düştüğü yeri yakıyor biz ne söyleyebiliriz. Haklı olarak bize dönüp 'bunu önleyin bir çaresini bulun' diyorlar. Başka kimse hayatını kaybetmesin yazık günahtır bu ülkeye.

İÇİM ACIYOR GERÇEKTEN DERİNDEN ACIYOR

Emin olun söyleyecek laf bulmakta zorlanıyorum. Geldiğimiz nokta şu; Ülke bir kan gölüne döndü. Yazık günah bu ülkeye. Hepimiz acı içindeyiz. İçim acıyor gerçekten derinden acıyor. Sarsılıyoruz hepimiz. Ülke iyi yönetilmiyor ne söyleyeyim ben başka. Yaralar çok sıcak bir şey söylemek istemiyorum. Hepimizin kabul ettiği bir gerçek var. ülke iyi yönetilmiyor. Bunun içinde her şey var."

Haber Ovası

Anahtar Kelimeler:
Kemal KılıçdaroğluChp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.