Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner867

MHP İl Başkanı Ömer Süslü ; SAMSUN İÇİN ÇALIŞMALIYIZ
banner852

 SAMSUNLU GELECEK KAYGISIYLA YAŞAMAKTADIR

Samsun’daki asayiş olaylarının her geçen gün arttığını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Üçüncü sayfalara manşet olmak cennet ülkemizin en güzel şehirlerinden biri olan Samsun’umuza yakışmamakta, Samsunlu gençlerimiz gelecek kaygısıyla oradan oraya savrulmaktadır” dedi

Samsun’da gün geçtikçe artan asayiş olaylarına Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü tepki gösterdi. Her gün farklı olayların yaşandığını belirten Başkan Süslü, “Samsun olarak üçüncü sayfalara manşet olmak cennet ülkemizin en güzel şehirlerinden biri olan Samsun’umuza yakışmamaktadır. Gün geçmiyor ki ilimizde her gün bıçaklı ve silahlı saldırılar sonrası insanlarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız yaşamlarını kaybetmesinler. Özellikle Samsunlu gençlerimiz gelecek kaygısıyla yaşamalarını sürdürmeye çalışmaktadırlar. Maalesef ilimizde her türlü zararlı maddelere kolayca ulaşıldığını üzülerek müşahede etmekteyiz. Bunun engellenebilmesi için emniyet güçlerimize her zamankinden çok daha fazla görev düşmektedir. Emniyet güçlerimizle birlikte Samsun’umuzu uzun yıllardır büyük bir çoğunlukla yöneten siyasilere de büyük görev ve sorumluluk düşmektedir. Üzülerek görüyoruz ki bu sorumluluk sahipleri dün olduğu gibi bugün de görev ve sorumluluklarından kaçmakta aldatma ve kandırma politikalarına esir olmuş bir şekilde sorunlar karşısında kafalarını deve kuşu misali kuma gömerek sorunlarla yüzleşmekten kaçmaktadırlar” dedi.

SAMSUN’UN BİR TEK MARKASI DAHİ YOKTUR

Samsun’un her anlamda geride kaldığını dile getiren Başkan Süslü, “İlimiz ekonomik anlamda çok büyük sıkıntılar yaşamaktadır. Ülkü ekonomisine vergileriyle katkı yapan iller sıralamasında ön sıralarda olmamıza Retrobet rağmen genel bütçeden katkı alma ve yatırımlardan pay alma konusunda 63. Sıradayken 11 sıra daha gerileyerek 74. sıraya kadar gerilemiştir. İlimizin İhracat rakamları maalesef çok geridedir ve Samsunumuzun potansiyelini yansıtmamaktadır. Her yıl Samsun’lunun milyonlarca lirası çevre illere ve yurt dışına transfer olmakta ve insanımız iyiden iyiye fakirleşmektedir. Ulusal düzeyde Samsun’un bir tek markası dahi yoktur. Markalaşmaya çalışan ve katma değer üretip, istihdam yaratmaya çalışan firmalarımıza da sahip çıkılmamış ve sanayicimiz maalesef bankaların insiyatifine bırakılmışlardır. Sanayicimizin üzerinde çok ciddi banka baskı bulunmakta ve il genelinde dedikodu çarkı işletilmesi suretiyle yeni yatırım yapma noktasında cesur adımlar atmaları engellenmektedir. İlimizin birlik ve beraberliğe her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı vardır. Bu birlikteliği kuracak olanlar da maalesef gereğini yapmamakta ve ilimizi kaderine terk etmek suretiyle sadece hamasi nutuklar atmaktadırlar. İlimizin bu sıkıntılı durumdan çıkması ve hak ettiği yere gelebilmesi için Milliyetçi Hareket Partisi dolarak Türkiye Millet Meclisi’nde tek başımıza mücadele vermekteyiz. Bu yolda tek kalsak dahi mücadelemize devam edeceğimizin bilinmesini isteriz” diye konuştu.

SAMSUN İÇİN ÇALIŞMALIYIZ

‘Yukarıda belirttiğimiz sorunlar ışığında maalesef geleceğimiz olan gençlerimizi kaybetmekteyiz. Geleceklerinden umutsuz olan gençlerimiz ise asayiş noktasında sıkıntılar çıkarmaktadırlar’ diyen Başkan Süslü açıklamasını şöyle tamamladı, “Gençlerimiz birbirlerinin hayatlarına son verecek kadar cinnet geçirdikleri bir ortamdayız. Ortak akılla, insanların birbirine daha çok güvendiği, emniyet teşkilatlarımızın da siyasilerden aldığı güç ve destekle bu tip sıkıntıların ortadan kalktığı bir Samsun’a hep beraber ulaşmak istiyoruz. Bizler bu konuda üzerimize düşen her görevi bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Şu an iktidarı elinde bulunduranları da buradan uyarıyor ve sorumluluklarını yerine getirmeye çağırıyorum. İçine düşmüş oldukları kibir ve gurur çukurundan çıkmalarını ve gaflet uykusundan uyanıp Samsun’un sıkıntılarıyla artık hemhal olmalarını, gençlerimizin kaygılarını ortadan kaldıracak çalışmaları yapmalarını artık kendilerinden bekliyoruz. Yaptıkları her iyi işlerde yanlarında ve destekçileri olduğumuzu, yapmadıkları ve yapamadıkları icraatlar içinde karşılarında olacağımızı belirtmek istiyorum”.

Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876