Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner797

MHP İL BAŞKANI SÜSLÜ; ‘GEREKEN NEYSE YAPILMALI’
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Ankara ve Diyarbakır’da yaşanan patlamalara ilişkin yaptığı açıklamada, “Gereken neyse artık yapılmalıdır” dedi

YAYIN YASAĞI ÇÖZÜM DEĞİLDİR

Ankara ve Diyarbakır’da yaşanan terör saldırıları ile ilgili bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “"Ankara’da Türk Silahlı Kuvvetleri personelimizi taşıyan servis araçlarına yönelik düzenlenen bombalı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Terörü haklı ve adil gösteren, uygulayan her türlü zihniyeti en ağır şekilde lanetliyorum. Halkın haber alma özgürlüğünün kısıtlanması, internetin yavaşlatılması, yapılacak olan ziyaretlerin iptali çözüm değildir. Uzun süreden beri yaşadığımız terör olayları karşısında konuyla ilgili hükümet yetkililerini eğer varsa vicdanlarının sesini dinleyerek istifa etmeye davet ediyorum” dedi.
Holiganbet />
ELLERİNİ VİCDANLARINA KOYSUNLAR

‘İçimiz yanıyor’ diyerek sözlerine devam eden Başkan Süslü, “Dün sabah da Diyarbakır’da gerçekleşen patlama sonucu 7 askerimiz şehit olmuştur. Hala hiçbir şey olmamış gibi ulusal yas ilan edilmiyor. Arap şeyhi ölünce ulusal yas ilan edenler Ankara’daki ve Diyarbakır’daki şehitlerimiz için hiçbir şey yapmıyor. MİT cumhurbaşkanının özel işlerini yapmaktan öteye gidemiyor. Artık bu terörün durması için ne gerekiyorsa yapılması lazım. Biz bu uğurda canımızı seve seve vermeye razıyız. Yeterki artık analar ağlamasın. Çocuklar yetim kalmasın. İktidarın da artık elini vicdanına koyma vakti gelmiştir” ifadelerini kullandı.

BUNLARIN HESABI SORULACAKTIR

Başkan Ömer Süslü açıklamasını şöyle tamamladı; “Kefenle yola çıktığını söyleyenler, zırhlı araçlarını gittikleri her ülkeye peşlerinden götürenler, her gün onlarca rütbeli askerinin servislere bindiği alanın güvenliğini sağlayamıyor. Kendisi için milyonlarca Euro masraf edenler vatandaşı için en basit tedbiri dahi almaktan imtina ediyorlar. Tüm bunları not ediyoruz, günü ve zamanı geldiğinde milletimiz bize güç verdiğinde sebep olanlardan hesabı misliyle sorulacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.