Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

MİLLETVEKİLİ KURT, BAŞARILI OKULU ZİYARET ETTİ

Kendisinin de Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu belirten Kurt, Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu’nun böyle bir başarı göstermesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.



Tören öncesinde konuşma yapan milletvekili KURT; ‘’ Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu’muzdan TEOG sınavında 1 öğrencimiz Türkiye 1.si, 1 öğrencimiz Türkiye 2.si ve 3 öğrencimiz de Türkiye 3.sü olmuştur.TEOG sınavında başarılı olan öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmenlerimizi ve okul müdürümüz Recai Oruç beyi kutluyorum.Böyle bir başarının İmam Hatip Okulundan çıkması bizleri ayrıca gururlandırdı. İmam Hatip ruhunu taşımak çok güzel bir duygu.Şu an öğrenci olan arkadaşlarımız bunu ileride daha iyi anlayacaklardır. Buradaki arkadaşlığın sadece okul arkadaşlığından ibaret olmadığını,hayat boyu sürecek dostluklar kazanıldığını göreceksiniz. Geri gelmeyen en kıymetli hazine zamandır.Onun için zamanımızı çok iyi değerlendirmemiz gerek’’ dedi.



Milletvekili Hasan Basri Kurt’un konuşmasının ardından başarılı olan öğrencilere ödülleri takdim edildi. Ödül törenine Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu Okul-aile birliği başkanı ve Ak Parti İl eski başkanı Adem Güney, İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Hasan Yetik, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Öztürk, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya da katıldı. 









Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.