Öne Çıkanlar Samsun master
banner797

Mustafa Destici Bafra'da istediğini bulamadı
banner852

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Siyasi parti temsilcilerin katılım sağladığı SKM açılışında vatandaşlar tarafından ilgi görmedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Bafra'ya gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Genel merkez ekibi ile gelen Destici'yi MHP ilçe Başkanlığı ve Yeniden Refah Parti'si ilçe bakanlığı katılımıyla SKM açılışını gerçekleştirdi.

Mustafa Destici kendi ekibiyle geldiği Seçim Koordinasyon Merkez'inin açılşını yaptığı yerde vatandaşlarda ilgi bir hayli az oldu. 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin yapmış olduğu konuşma ise  " Türkiye, savunma sanayisinde yüzde 20 olan yerlilik oranını yüzde 80'e çıkarttı. Hangi partiye mensup olursanız olun, hangi düşünceye mensup olursanız olun, bunu herkesin alkışlaması gerekir. Neden? Türkiye için yani Türkiye Cumhuriyeti için." dedi.

Mustafa Destici, partisinin Samsun'un Bafra ilçesindeki SKM açılışında yaptığı konuşmasında;" Başta savunma sanayisi olmak üzere üretimde pek çok alanda atılan adımların kesintiye, akamete uğramaması gerektiğini söyleyen Destici, "Dün Altay Tankı'nın test için Türk Silahlı Kuvvetlerine teslim törenine katıldık. Ne büyük bir gurur. Bizzat tankı orada gördüm, yerinde inceledik, o anlara şahitlik ettik. Daha önce biliyorsunuz TCG Anadolu gemimiz Deniz Kuvvetlerine teslim edildi. İHA'larımız, SİHA'larımız, akıllı bombalarımız, Kızılelma'mız, yerli muharip uçağımız Hürjet'imiz, balistik füzelerimiz, yani Türkiye, savunma sanayinde yüzde 20 olan yerlilik oranını yüzde 80'e çıkarttı. Hangi partiye mensup olursanız olun, hangi düşünceye mensup olursanız olun, bunu herkesin alkışlaması gerekir. Neden? Türkiye için yani Türkiye Cumhuriyeti için." olduğunu ifade etti.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici açıklamalarını, "Amerika Birleşik Devletleri'nin Türkiye'deki darbe teşebbüsünden hemen sonra 2016 yılında, darbe teşebbüsünü fırsat bilerek, Suriye'nin kuzeyinde PKK'ya PYD, YPG adıyla bir devlet kurdurmaya çalıştığını söyledi, "Ordumuz, devletimiz hızlı bir şekilde müdahale ederek Fırat Kalkanı Harekatı'nı gerçekleştirdi. Bu harekatta gördük ki Batı, ABD ve Avrupa ülkeleri bizim uçaklarımızın bombalarını vermediler, akıllı bombaları vermediler, belli bir süre sonra bombalarımız bitti. Obüslerimizin toplarını vermediler. Ne yaptı ama Türkiye? Kötü komşu komşusunu ev sahibi yapar misali Türkiye, bütün bunları artık kendisi yaparak, kimseye muhtaç değildir." dedi.

"Karadeniz gazını şebekeye bağladık, ona da bir bahane buluyorlar"

"Sadece savunma sanayisine değil işte bakın Togg, yerli otomobil. Bunu da hazmedemediler. Davet ediyorsun fabrikasına gelmiyorlar. Sonra çıkarıyorlar, 'Bunlar orada yapılmıyormuş da başka bir ülkeden getiriliyormuş.' diyorlar. ya bir insan ülkesine, ülkesinin işçisine, mühendisine, üreticisine, yatırımcısına bu kadar kötülük edebilir mi? Niye yani İtalya yapıyor da Almanya yapıyor da Fransa yapıyor da Türk niye yapamaz? Türk Devleti niye yapamaz? Tarihte onlar bizim çok gerimizdeydi, işte biz bu kafalar yüzünden durduk ve bizi geçtiler. Ama şimdi inşallah onları yakalıyoruz. Bulunan Karadeniz gazını da şebekeye bağladık, ona da bir bahane buluyorlar. Meral Akşener diyor ki, 'Bu gaz bizim bulduğumuz gaz değilmiş. Rusya gaz göndermiş.' Yani Karadeniz'den sanki bu gazı hemen hortumla çekiyorsun. ya Hanımefendi o mesafe kaç yüz kilometre biliyor musun sen? O denizin altından boru döşemek ne kadar sürer? Bir mühendise sorun en azından. Yani partinde hiç mi mühendis yok. Bu olabilir şey mi? Gelmiyorsan bile dersin ki, 'Tebrik ediyorum. Bu ülke için taş üstüne taş koyan kim varsa buna teşekkür ediyorum.' dersin. Doğrusu bu. 'Biz de gelince daha iyisini yapacağız.' dersin. Ama yok. Öyle bir hazımsızlık, öyle bir kabullenememezlik var ki her şeyi karalamaya çalışıyorlar."

Program sonrasında BBP Genel Başkanı 19 Mayıs ilçesine hareket etti.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa DesticiBBP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memduh 12 ay önce

Kendinizi kandırdınız bari milleti kandırmaya çalışmayın kimse inanmaz size

banner877

banner876