Öne Çıkanlar Salı Mikrop Yuvası
banner798

Teröristlerin çadırına gitmek ülkeye ihanettir
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu.

Kılıçdaroğlu, "Yanlışa her zaman yanlış dedik, diyeceğiz. Teröristin a'sı b'si olmaz. Bütün siyasi partiler aynı tutumu takınmalı. Teröristin taziye çadırına gitmek doğru değildir ve bu ülkeye ihanettir, asla kabul etmiyorum. Parlamentoya geleceksin, Türkiye Cumhuriyeti'nden aylık alacaksın, 'namusun ve şerefin üzerine' yemin edeceksin, sonra kalkacaksın teröristi ödüllendirir gibi terör eylemini özendirir gibi çadırına gideceksin. Kınıyoruz ve kabul etmiyoruz" dedi.

Artvin Cerattepe'deki eylemlere değinen Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı: "Artvin'in altında ölüm var ama üstünde hayat var. Hayata izin vermek istemiyorlar ölüme mahkum etmek istiyorlar. Ben diyor AKP hükümeti olarak milletin anasına küfür edenin yanındayım diyor. Bu olay yeni değil Artvinlinin sabrı taştığı için bu noktaya geldi. 1990'lı yıllardan beri devam eden bir olay. Kendi canlılarına herkes sahip çıkıyor. Milletin anasına küfür eden bir kişi, AKP ve kadroları onun yanında. Artvinlileri, havuz medyası terörist ilan etti. Artvinlileri hangi partiye oy verirse versin. Bütün Artvinlileri değil terörist Türkiye'nin bir numaralı vatanseveri ilan ediyorum.

SON BİLİRKİŞİ RAPORU DİYOR Kİ; 50 BİN 300 AĞAÇ KESİLECEK DİYOR. SİZDE NASIL BİR VİCDAN VAR

Son bilirkişi raporu diyor ki; 50 bin 300 ağaç kesilecek diyor. Sizde nasıl bir vicdan var. Yerine yeni ağaç dikeceğiz diyorlar. Peki canlıları da taşıyabilecek misiniz? Artvinli kadınları jopladılar. Olay Artvin olayı olmanın ötesine geçti. Biz CHP olarak Artvinlileri kucaklıyoruz, yanındayız. Size her türlü desteği vermek bizim namus borcumuzdur. AKP açısından bunu doğal karşılıyorum teröre yardım ve yataklık yapanlar milletin anasına küfür edenlere de yarım ve yataklık yapıyorlar bu faaliyetleri ile."

"CİNSEL HAYATIMIZI NİYE MERAK EDİYORLAR MERAK EDİYORUM ONU DA FİŞLİYORLAR"

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nu eleştiren Kılıçdaroğlu "Parlamentoda önemli bir kanun görüşülecek. Komisyonlardan yıldırım hızıyla geçirdiler. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nu. Elbette kişisel veriler korunmalı. Ama şimdi bunlar , kişisel verilerin korunması adına herkesi fişlemeye başlayacaklar. Önümüzdeki süreçte başlayacaklar. 6. madde ile vatandaşın nesini fişleyecekler? Kişilerin ırkı, etnik kökeni, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık kıyafet, dernek, sendika üyeliği, sağlık, cinsel hayatımız. Niye merak ediyorlar merak ediyorum. Onu da fişliyorlar. Amaç AB ile uyum değil, AB'nin bazı kriterlerinden yola çıkarak 78 milyonu fişlemek. Bu hatadan vazgeçin. Bu hatayı biz Anayasa Mahkemesi'ne götüreceğiz. Gerekirse Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine de götüreceğiz" diye konuştu

"BÖYLE BİR KRİZ DÖNEMİ 2. DÜNYA SAVAŞI DAHİL YAŞANMAMIŞTIR"

Kılıçdaroğlu, "Benden sık duyduğunuz bir cümle var. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en derin krizlerinden birisini yaşıyor. Böyle bir kriz dönemi 2. Dünya Savaşı dahil yaşanmamıştır. Bu krizin adı yönetim krizi. Türkiye Cumhuriyeti yönetilmiyor. Yönetim boşluğu var. İflas eden bir yönetim var" dedi.

"SURİYELİ BİRİSİ YAPTI DEDİLER BİZ DOĞRUYU TERÖR ÖRGÜTÜNÜN YAPTIĞI AÇIKLAMADAN ÖĞRENDİK"

Ankara'daki terör saldırısına ilişkin Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı: "Devlette şube müdürü olmak için 4 yıllık üniversite şartı var. bakan milletvekili olmanız için ilk okul mezunu olmanız yeterli. MİT bildiriyor. Emniyete bildiriyor. Önümüzdeki günlerde şu terör örgütü ismini de veriyor. Askerlerin yoğun olduğu yerlerde eylem yapacak önlem alın diyor. Önlem sıfır. Ankara'nın kalbinde 29 kişi hayatını kaybediyor. 43 ili geziyor. 22 kişi ile telefon ile konuşuyor terör eylemini nasıl yapacağına dair bu süreçte hiçbir şey olmuyor. Bomba patladıktan sonra, hemen apar topar yıldırım hızı ile şu kişi Suriyeli geldi bombayı attı. Biz demedik mi haklıyız diye açıklama yapıyorlar. Bu ülkenin Başbakanı, Cumhurbaşkanı. Emniyet teşkilatına yazı yazıldı. Terör örgütünün adı verildi. Sen o terör örgütünü neden koruyorsun. Kamuoyu ile paylaşmıyorsun. O terör örgütüne yardım ve yataklık yapıyorsun demektir. Suriyeli birisi yaptı dediler biz doğruyu terör örgütünün yaptığı açıklamadan öğrendik. Bombayı patlatanın babasından öğrendik o benim çocuğum dedi.

BİR ÜLKENİN BAŞBAKANI VE CUMHURBAŞKANI MİLLETİNE DOĞRULARI SÖYLEMEZSE BU MİLLETE SAYGISIZLIKTIR

Patlama oluyor Davutoğlu, "Patlama sesi duyduk inceleyeceğiz" diyor. İyi ki duymuşsun. Bir bakan da terör örgütü gerçekleştirdi diye bir duyum olduğunu söylüyor. İçişleri Bakanı da saldırıyı kınıyor. İçişleri Bakanı'na bak. Sen kalkıp Twitter üzerinden lanetleyeceğine kim yapmış diye araştır bakalım. Sen o terör örgütünü kamuoyuyla paylaşmadığın için yardım ve yataklık yapıyorsun demektir. Hükümet Sözcüsü patlamadan sonra basın toplantısı yapıyor. Bu terör örgütü orayı tesadüfen seçti diyor. Ne tesadüfü, bilinçli olarak gelip bombayı patlattı ve 29 insan öldü. Saldırganın kimliğini babasından öğrendik. Dışişleri'ne davet ettikleri hiçbir büyükelçi dediklerine inanmadı. Bir ülkenin Başbakanı ve Cumhurbaşkanı milletine doğruları söylemezse bu millete saygısızlıktır."

TERÖRİSTİN TAZİYE ÇADIRINA GİTMEK DOĞRU DEĞİLDİR VE BU ÜLKEYE İHANETTİR

Kılıçdaroğlu, "Yanlışa her zaman yanlış dedik, diyeceğiz. Teröristin a'sı b'si olmaz. Bütün siyasi partiler aynı tutumu takınmalı. Teröristin taziye çadırına gitmek doğru değildir ve bu ülkeye ihanettir, asla kabul etmiyorum. Parlamentoya geleceksin, Türkiye Cumhuriyeti'nden aylık alacaksın, 'namusun ve şerefin üzerine' yemin edeceksin, sonra kalkacaksın teröristi ödüllendirir gibi terör eylemini özendirir gibi çadırına gideceksin. Kınıyoruz ve kabul etmiyoruz" diye konuştu.

"ŞEHİTLER GELİYOR. İÇİNİZDEN NAMUSLU ADAM YETER ARTIK İSTİFA EDİYORUM DEMEYECEK Mİ?"

Şehit haberleri üzerinden hükümeti eleştiren Kılıçdaroğlu, "Her gün şehit haberleri geliyor. Bir de sözde Müslüman geçiniyorlar. Sizin Müslümanlık anlayışınız bu mu? Her gün şehitler geliyor. İçinizden bir namuslu adam çıkıp da yeter artık ben istifa ediyorum demeyecek mi acaba" dedi. Dinamobet

"BOMBAYI PATLATANIN BABASINDAN ÖĞRENDİK O BENİM ÇOCUĞUM DEDİ"

Ankara'daki terör saldırısı üzerinden hükümeti eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Terör örgütünün adı verildi. Sen o terör örgütünü neden koruyorsun. Kamuoyu ile paylaşmıyorsun. O terör örgütüne yardım ve yataklık yapıyorsun demektir. Suriyeli birisi yaptı dediler biz doğruyu terör örgütünün yaptığı açıklamadan öğrendik. Bombayı patlatanın babasından öğrendik 'o benim çocuğum' dedi.

İSTİFA EDİYORUM DİYEN ERDEMLİ, YÜREKLİ, BİLGİLİ, NAMUSLU BİR BAKAN GÖRDÜNÜZ MÜ?

Sorumluluk üstelenip benim vicdanım sızlıyor. Torunlarıma çocuklarıma hesap veremez hale geldim ben istifa ediyorum diyen erdemli, yürekli, bilgili, namuslu bir bakan gördünüz mü? Sorumluluk almıyorlar. Haberleri bomba patladıktan sonra oluyor. Bir bomba patladı inceleyeceğiz. Güzel inceleyin bakalım. Böyle bir devlet yönetimi Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hiç ama hiç olmamıştır. Görev var ama sorumlulukları yok. Japonya'da 4 saat sular akmadı diye belediye başkanı istifa ediyor. Bırak 4 saati. Bir Allah'ın kulu çıkıp ben istifa ediyorum demedi. Aldığınız para haram olsun daha ne diyeyim size.

DAVUTOĞLU'NUN BOYNUNDA KOCAMAN BİR DAVUL VAR. TOKMAK KİMİN ELİNDE BELLİ DEĞİL

Boynunuza bir davul asılmışsa, tokmağı başka bir yerdeyse siz yönetici konumundaysanız sizin boynunuzdaki davulu çalarlar sizin kulağınız rahatsız olur. Sayın Davutoğlu'nun boynunda kocaman bir davul var. Tokmak kimin elinde belli değil. Yetki gaspına nasıl izin veriyorsunuz. Başbakansınız. İktidarın teröre yadım ve yataklık yapması sonucunu doğuruyor.

AKP HÜKÜMETİ BAŞBAKANLAR TERÖR ÖRGÜTLERİNE AÇIKÇA YARDIM VE YATAKLIK YAPMIŞLARIDIR

AKP hükümeti bakanlar ve başbakan daha önceki bakanlar ve başbakanlar da dahil. Terör örgütlerine açıkça yardım ve yataklık yapmışlarıdır.

BUGÜN TÜRKİYE KAN GÖLÜNE DÖNMÜŞSE, BU YARDIM VE YATAKLIĞIN SONUCUDUR

Bugün Türkiye kan gölüne dönmüşse, bu yardım ve yataklığın sonucudur. Bunu onlar TV'ler çıkıp söylüyor. Sakın ha terör örgütlerine dokunmayın diyorlar.

TERÖR ÖRGÜTLERİNE YARDIM VE YATAKLIK YAPAN PARTİYE NE ZAMAN KIRMIZI KART GÖSTERECEKSİNİZ

Terör örgütlerine açıkça yardım ve yataklık yapan bu partiye ne zaman kırmızı kart göstereceksiniz? Elinizi vicdanınıza koyun.

DÜZEN O KADAR BOZULDU Kİ ESKİDEN HAKEM KIRMIZI KART GÖSTERİRDİ ŞİMDİ OYUNCU

Düzen o kadar bozuldu ki eskiden hakem kırmızı kart gösterirdi şimdi oyuncu kırmızı kart gösteriyor. Düzen bu kadar bozuldu. Çark tutmaz oldu bu düzen.

MİLLETE BAK İNSANLAR ÖLÜYOR BENİ BAŞKAN YAP DİYECEĞİM

Kan ve gözyaşı olsun dedi. İnsanlar ölsün dedi. Sonunda ben çıkıp millete diyeceğim ki, bak insanlar ölüyor beni başkan yap. Oynanan oyun budur.

AKP YÖNETİMİ İLE PKK İŞ BİRLİĞİ HALİNDENDİR

AKP yönetimi ile PKK iş birliği halindendir. Açıkça söylüyorum. Versinler mahkemeye vermezseniz namertsiniz dedim. Hepsini ispat edeceğim. Kimse kanın, göz yaşının üzerinde oturamaz. Kanı ve göz yaşını bir seçenek olarak milletin önüne koymayı asla kabul etmiyoruz. Şehirleri cephaneliğe çevirdiler ses yok.

MİLLETİN ÖNÜNE ACIYI, KANI, GÖZ YAŞINI KOYACAĞIZ. ONDAN SONRA DA BEN BAŞKAN OLACAĞIM DİYOR

Niye ses yok? Tek hedefleri var. Milletin önüne acıyı, kanı, göz yaşını koyacağız. Ondan sonra da ben başkan olacağım diyor.

SEN BAŞKAN OLAMAYACAKSIN KARDEŞİM. BU MİLLETİN KANINDA BOĞULACAKSIN. KANINDA

Sen başkan olamayacaksın kardeşim. Bu milletin kanında boğulacaksın. Kanında.

7 HAZİRAN'DA SEÇİM OLDU, HAVUZ MEDYASI AKP KADROLARI TÜRKİYE KAOSU SEÇTİ AÇIKLAMASI YAPTI

7 Haziran'da seçim oldu, havuz medyası başta, bütün AKP kadroları Türkiye kaosu seçti açıklaması yaptı. 1 Kasım'a seçime gidiyoruz, bize oy verin yeni şehitler gelmeyecek. Vatandaş da oy verelim gelmesin dedi. Her gün, her gün şehit geliyor. Bu şehitlerin sorumlusu kim? Bu ülkeyi yönetenler. AKP'ye oy verenleri sizler ikna edeceksiniz. Bunlara oy verdik sütümüz bile koladan daha ucuz. Bunun mücadelesini el birliği ile yapacağız. Hiç korkmayın. Allah'tan başka korkacak hiçbir şeyimiz yok.

TÜRKİYE'NİN ADI BİLE GEÇMİYOR

Suriye politikasının, açık ve net, 180 derece değişmesi lazım. Kendi ülkesinin çıkarını başka ülkelerin çıkarının altında görenler devlet adamı olamazlar. Neden Suriye'nin iç işine karışıyoruz. Emevi Camii'nde namaz kılacaklardı, buyurun gidin bakalım kılabilecek misiniz.

NAMAZ KILMAYA GİDECEKLERDİ, 2.5 MİLYON SURİYELİ GELDİ

Türkiye için özel bir bölge var. O bölge önemli. Ama o bölgenin öneminin gereğini bu hükümet asla yapamaz. Yeteneği de yok. Sadece konuşur.

RUSYA İLE ABD ANLAŞTI, SÖZLEŞME DE YAPTILAR TÜRKİYE'NİN ADI BİLE GEÇMİYOR

Rusya ile ABD anlaştı, sözleşme de yaptılar. Düşmanlıkların sona erdirilmesi için koşulları da belirlediler. Ama IŞİD ve El Nusra'yı vurmaya devam edeceğiz diyorlar. Türkiye'nin adı bile geçmiyor. Ortadoğu'nun en itibarlı devletiydik. Şimdi en itibarsız devletiz. Şimdi kabile reisleri bile Türkiye Cumhuriyeti'ne kafa tutuyor. Kurtuluş savaşı şehitlerini emini olun kemikleri sızlıyor."

Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.