Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Türkiye her türlü saldırıya mukabelede bulunacaktır
Suriye'deki ateşkesin ne kadar kırılgan olduğunu gösteriyor. Türkiye, bu çerçevede kendisine yönelik her türlü saldırıya mukabelede bulunacaktır.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yunanistan Başbakanı Çipras'la yaptığı ortak açıklamada, bugün Kilis'e düşen ve 2 kişinin ölümüne neden olan füzelerle ilgili olarak, "Suriye'deki ateşkesin ne kadar kırılgan olduğunu gösteriyor. Türkiye, bu çerçevede kendisine yönelik her türlü saldırıya Betpark mukabelede bulunacaktır" dedi.

"TÜRKİYE İÇİNDEKİ GÖÇMEN SAYISINDA ARTIŞ OLMAYACAK"

Başbakan Davutoğlu, Avrupa ülkeleriyle yapılan görüşmelerde varılan uzlaşma çerçevesinde, Türkiye'deki göçmenlerin sayısının artmayacağını söyledi.

"AVRUPA İLE VİZE MUAFİYETİ HAZİRAN AYINDA BAŞLAYACAK"

Ahmet Davutoğlu, Avrupa Birliği ile varılan mutakabat sonucunda da Haziran ayında Avrupa Birliği ülkelerinde vize muafiyetinin başlayacağını söyledi. Davutoğlu ayrıca, Avrupa Birliği ülkelerince verilecek 3 milyar EURO'luk fonun da önümüzdeki hafta devreye gireceğini ifade etti.

Haber Ovası

Anahtar Kelimeler:
HaberSuriyeAhmet Davutoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.