Öne Çıkanlar Tanju Özcan Bilek güreşi
banner797

Vekil Köktaş'dan Ladik Ziyareti


Bu kapsamda AK Parti Ladik ilçe Başkanı Fikret Baştan, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı ile ilçe teşkilat üyeleri, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunan odasında ziyaret etti.

"Hayırlı Olsun" temennisinde bulunan Ladik İlçe Teşkilat Üyeleri Milletvekili Köktaş'a çalışmalarında başarılar diledi.



Ladik İlçe Teşkilat üyelerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Jojobet Milletvekili Köktaş ise, "1 Kasım seçimlerinde gösterdiği destek, güven ve teveccühten ötürü Ladikli hemşehrilerimize, başarılı ve gayretli çalışmalarından ötürü de ilçe teşkilat üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bu güven ve desteğin gereği olarak bizlerde her insanımızın daha iyi, daha rahat, daha huzurlu ve daha yeterli bir hayat sunabilmek için geceli-gündüzlü çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.