Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

1923 Bafraspor sezonu 3 puan ile açtı
Bafra Temsilcisi 1923 Bafraspor 14 Şub. 16 Pazar günü Alaçam`da amatör sezonunun ilk maçında 3 puan alarak Bafra`ya döndü.

Alaçam Şehir Stadyumunda oynan maçta Bafra Temsilcisi 1923 Bafraspor Alaçamspor`u 1-2 mağlup etti.

Maçın ilk yarısına her iki takımda kontrollü başladı.1923 Bafraspor ayağında topu fazla tutarak gol pozisyonu ararken, Alaçamspor ise yüksek toplarla gol bulmaya çalıştı.

İlk yarı içersinde Bafra spor daha başarılı bir futbol sergiledi. Maçın 36 dakikasında serbest vuruştan Altay Attı. Gol`den sonra daha temkinli oynayan 1923 Bafraspor üst üste ataklarla alaçam spor kalesini yokladı. Maçın 42 dakikasında sahneye Burak çıktı. Skor 0-2 yaptı. İlk yarı bu sonuçta Winxbet bitecek sanılırken yan toptan alaçam spor karambol anında golü buldu.ilk yarı 1-2 skor ile bitti.

Maçın ikinci yarısı büyük çekişmeye sahne oldu. Alaçamspor baskı kurmaya çalıştı. 1923 Bafraspor üzerinde baskı kuramayınca futbol sertleşti. Başarılı oyuncularımız bu sert oyuna rağmen yılmadı ve bir çok gol pozisyonuna girdi ama 3 Golü bulamadı. Alaçamspor ise maçın son dakikasına kadar mücadeleyi elden bırakmadı. En azından bir beraberlik arayışına girse de 1923 Bafraspor`un Kalecisi Cabir geçit vermedi.

Maç 1923 BafraSpor`un 1-2 üstünlüğü ile bitti.

1923 Bafra Spor Kadrosu ; Cabir, Hüseyin, Halil, Ahmet,Onur, Mehmet, Altay, Burak, Şenocak, Ariz, Rıdvan.

1923 Bafraspor yedekleri; Ahmet, Sefa, Anarat, Mustafa, Özgür.

Teknik direktör ; Abdullah Türkşen

Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melih 8 yıl önce

Başarılar dilerim çocuklar hep böyle zaferle gelin ki utansınlar